Je mogoče, da sta Justin Bieber in Hailey Baldwin že zaročena?

Je mogoče, da sta Justin Bieber in Hailey Baldwin že zaročena? (foto: Profimedia) Profimedia
9. 7. 2018

Svetovno znani glasbenik Justin Bieber naj bi že kmalu pred oltar popeljal svojo srčno izbranko Hailey Baldwin?

Justin Bieber je bil v zadnjih letih v razmerjih s številnimi dekleti, najbolj pa ga je zagotovo zaznamovalo razmerje z igralko in pevko Seleno Gomez, s katero je v preteklih letih večkrat prekinil in na novo začel razmerje.

A zdi se, da je Selena za vedno pozabljena, saj naj bi zvezdnik nedavno zaročil svojo srčno izbranko Hailey Baldwin, s katero je že nekaj časa srečen in s katero si je nedavno privoščil romantičen oddih na Bahamih. Vse pa se zdi, da je Bieber romantično vzdušje izkoristil tudi za zaroko in svoji dragi na prst nadel dragocen prstan.

Tako TMZ kakor tudi Independent poročata, da naj bi se zaroka zgodila v eni od tamkajšnih restavracij. "Vsi so plesali salso, nato pa je Justin vsem dejal, da morajo odložiti svoje mobitele, ker se bo zgodilo nekaj zares posebnega, nato pa je pred vsemi sledila romantična zaroka," je za TMZ dejal neimenovani vir.

Justin and Hailey //C

A post shared by Justin B & Selena G. Updates™️ (@gomezbieberdayli) on Jul 7, 2018 at 10:51am PDT

Vse skupaj pa naj bi na svojem Instagramu potrdil tudi oče Justina Bieberja, ki je sinu namenil še posebej ganljivo posvetilo. "Da sem ponosen, bi bilo premalo. Vzhičen nad tvojim novim poglavjem," je zapisal.

@justinbieber Proud is an understatement! Excited for the next chapter!

A post shared by Jeremy Bieber (@jeremybieber) on Jul 8, 2018 at 8:31am PDT

Priporočamo