Je Nicolas Sarkozy po nekakšnem čudežu čez noč zrasel!?

Je Nicolas Sarkozy po nekakšnem čudežu čez noč zrasel!? (foto: profimedia) profimedia
Vir: STA
5. 7. 2019

Francozi te dni ugibajo, ali je morda njihov bivši predsednik Nicolas Sarkozy po čudežu zrasel. Norčevanje je sprožila fotografija, ki jo je v četrtek objavila revija Paris Match, na njej pa je Sarkozy videti precej višji od soproge Carle Bruni - čeprav je vsem znano, da nekdanja manekenka kar za nekaj centimetrov presega moža.
 

Nekateri uporabniki spletnih družbenih omrežij so govorili o čudežu, drugi pa so resno povprašali Paris Match, ali je bila fotografija, objavljena na naslovnici, retuširana. A pri reviji so to zanikali in tudi pojasnili, kako je Sarkozy lahko nenadoma zrasel.

Kot so navedli, so konec junija na domu in vrtu bivšega predsedniškega para v Parizu posneli več fotografij, na eni izmed njih pa so Sarkozyja in Brunijevo fotografirali tudi na stopnicah. In na tej fotografiji, ki so jo na koncu izbrali za naslovnico, nekdanji predsednik francoske republike stoji eno stopnico višje od soproge, povzema francoska tiskovna agencija AFP.

Sarkozy, ki je bil na čelu Francije med letoma 2007 in 2012, je nedavno objavil avtobiografijo z naslovom Strasti. V njej opisuje svojo politično pot, pa tudi zasebno življenje. Med drugim v njej piše, kako je bilo srečanje s Carlo Bruni "najpomembnejše v njegovem življenju".

Knjiga, ki je izšla v nakladi 200.000 izvodov, je bila v francoskih medijih deležna izjemne pozornosti, uvrstila pa se je tudi na prvo mesto med knjižnimi prodajnimi uspešnicami.

Priporočamo