Je nos Meghan Markle delo lepotnih kirurgov?

Je nos Meghan Markle delo lepotnih kirurgov? (foto: Profimedia) Profimedia
31. 5. 2018

Hollywoodska igralka Meghan Markle, ki se je nedavno poročila s princem Harryjem, je klasična lepotica, ki nikogar ne pusti ravnodušnega.

"Meghan ima skoraj popolno oblikovan nos, pravilno umeščene oči, njena brada v obliki črke v pa je klasično lepa. Njen obraz je lepo simetričen in blizu tistemu, kar so imeli v mislih stari Grki, ko so za nekoga dejali, da je popoln," je za britanski Express dejala kirurginja De Silva.

Še posebej je pri kirurgih popularen njen ljubek nos, ki si ga želijo številne predstavnice nežnejšega spola. "Vse več žensk pride v ordinacijo z željo, da bi imela njen nos. Njen nos je s profila videti zares čudovito. Videti je majhen in izjemno ženstven," je pojasnil ameriški lepotni kirurg Norman Rowe za revijo Edition.

Strokovnjaki za lepotno kirurgijo pa so mnenja, da si je Meghan nos nekoliko popravila, kar se vidi tudi s fotografij, ki so nastale, ko je bila še najstnica. Na fotografiji iz leta 1999, ko je imela 18 let, je njen nos videti nekoliko drugače.

Meghan Markle sama nikoli ni zanikala lepotnih operacij, niti jih ni potrdila, dejstvo pa je, da tudi, če je imela na obrazu kakšen lepotni popravek, je bil ta narejen zelo korektno, saj je njen obraz videti zares naravno.

Priporočamo