Je samoizolacija res slabo vplivala na zakon Georgea in Amal Clooney?

George Clooney in soproga Amal vedno znova poskrbita za govorice. (foto: Profimedia) Profimedia
6. 5. 2020

George in Amal Clooney sta poročena pet let, kmalu bosta obeležila šesto obletnico poroke, a vsake toliko časa se pojavijo govorice, da sta tik pred ločitvijo.

Gre za par, ki je za javnost izjemno zanimiv, saj sta zakonca zelo uspešna na svojih področjih dela. George je odličen igralec, Amal pa sposobna odvetnica, ki je strokovnjakinja za človekove pravice. Poleg tega je izjemno lepa in elegantna dama.

Zdaj se je o njuni domnevni ločitvi razpisal tabloid Globe, ki piše, da se bo par kmalu znašel na sodišču, kjer naj bi začel urejati ločitvene papirje. Vir, ki jima je blizu, je namreč dejal, da so v času samoizolacije prepiri med njima postali pogostejši, saj se nista ukvarjala z rednimi delovnimi obveznostmi, na katere sta navajena.

"George naj ne bi dobro sprejemal tega, da se mu ukazuja, kaj naj dela. Po drugi plati pa Amal ni všeč, da mora pospravljati za njim," pravi vir. No, res lahko odkrito podvomimo, da bi bilo zgolj pospravljanje tisto, kar bi končalo njun zakon.

Videli bomo, kako se bo George tokrat lotil govoric - če se sploh bo. Nazadnje je, ko so te postale preglasne, v intervjujih poudaril, da se s soprogo odlično razumeta in ujemata. In iz ločitve ni bilo nič.