Je Scarlett Johanson, ena najbolj seksi žensk na svetu, našla srečo?

Scarlett in Colin sta zaročena, a datuma poroke še nista določila. (foto: Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia) Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia
Vir: Story
21. 12. 2019

Igralka Scarlett Johanson ima briljantno kariero, ki jo je začela že kot otrok. Njen veliki igralski talent in tudi lepota pa sta jo pripeljala do statusa ene od najbolje plačanih igralk na svetu …

Zahvaljujoč videzu je Scarlett (35) tudi zaščitni znak številnih modnih in kozmetičnih znamk, pri Men's Healthu pa so jo postavili na 12. mesto med stotimi najlepšimi ženskami vseh časov. Po mnenju revije Esquire je celo najbolj seksi ženska na svetu. Štirikrat so jo nominirali za zlati globus, poznavalci pa pravijo, da je ena od najbolj talentiranih igralk našega časa. Ni čudnega, da je postala muza enega od največjih režiserjev Woodyja Allena. Lani pa so jo proglasili tudi za najbolje plačano igralko. Njeno bogastvo ocenjujejo na več kot 150 milijonov dolarjev. In kako je Scarlett Ingrid Johansson, ki ima brata dvojčka Hunterja, sploh zašla v igralske vode? Njen oče, po rodu Danec, je arhitekt, mama pa filmska producentka. Prav zaradi nje je Scarlett že od malega zanimal filmski svet. Kot zelo majhna je začela hoditi na avdicije za televizijske reklame. Zaigrala je tudi v predstavi Sophistry na Broadwayu, njen soigralec pa je bil Ethan Hawke. Prvič je zaigrala v filmu leta 1994, in sicer v komediji North. Mama Melanie Sloan je takoj prepoznala hčerin igralski talent in jo je vpisala na Lee Strasberg Theathre Institute, pozneje pa na Professional Children’s School na Manhattnu. Najbolj odmevno vlogo kot najstnica je odigrala v filmu Šepetati konjem z Robertom Redfordom (83) v glavni vlogi. Po tem je šla njena kariera samo še navzgor.

Romain Dauriac je bil igralkin prvi mož, s katerim ima hčerko.

Nasprotno pa v zasebnem življenju ni imela take sreče. Nenehno je iskala srečno in složno družino, česar sama od 13. leta ni imela. Takrat sta se namreč njena starša ločila, sama pa je največ časa preživela s svojo babico po mamini strani, Dorothy Sloan. Od leta 2001 je bila leto dni v zvezi z Jackom Antonoffom, pozneje dve leti z Joshom Hartnettom, s katerim sta se zaljubila leta 2007 na snemanju filma Črna dalija. Poročena je bila dvakrat, in sicer od leta 2014 do 2017 s francoskim novinarjem Romainom Dauriacom (37) in nato od 2008 do 2011 s kanadskim igralcem Ryanom Reynoldsom (43).

Kaže, da je v tretje našla srečo, in sicer s komikom oddaje Saturday Night Live, Colinom Jostom (37). Letos sta se zaročila, čim prej pa bi se rada tudi poročila. Sicer je pri njej vedno na prvem mestu petletna hčerka Rose Dorothy, ki jo je dobila v zakonu z Romainom Dauriacom, ki pa se s Colinom odlično razume. In to je bilo tisto, kar jo je dokončno prepričalo, da sta si s Colinom usojena.

Z Ryanom Reynoldsom je bila poročena tri leta.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story