Je to novi fant Angeline Jolie? Ona tega ni potrdila, a govorice nikakor ne potihnejo!

Je to novi fant Angeline Jolie? Ona tega ni potrdila, a govorice nikakor ne potihnejo! (foto: Profimedia) Profimedia
30. 4. 2021

Ločitveni postopek z Bradom Pittom še ni končan, a kot poročajo tuji tabloidi, je pozornost lepe Angeline Jolie pritegnil drugi moški.

Tako New Idea poroča, da je hollywoodska zvezdnica po petih letih razhoda z Bradom našla drugega fanta, ki pa naj bi bil DJ Diplo.

DJ Diplo

Neimenovani vir, ki ga navaja tabloid, trdi, da sta bila pred kratkim na zmenku. Skupaj naj bi ju opazili na eni od zasebnih zabav v Los Angelesa. Ugibanja je sprožil kar DJ Diplo, ki je v storyju na svojem Instagram profilu objavil fotografije, na katerih je vidna tudi Angelina.

Omenjeni tabloid še poroča, da naj bi Angelina svojega (domnevnega) novega fanta predstavila svojim šestim otrokom, 19-letnemu Maddoxu, 17-letnemu Paxu, 16-letni Zahari, 14-letni Shiloh in 12-letnima dvojčkoma Viviene in Knoxu.

Ni mogoče z gotovostjo verjeti navedbam tabloida, saj drugih dokazov - razen trditev neimenovanega vira - ni navedel. Angelina je doslej večkrat poudarila, da še vedno preboleva ločitev ter da ne razmišlja o novi zvezi ali parnerju. Vzgoja otroj jo močno okupira. No, čas bo pokazal, ali so navedbe o njeni zvezi točne. Zaenkrat jih še ni komentirala.