Je zakon Camille in Charlesa res v krizi?

26. 11. 2019
Deli
Je zakon Camille in Charlesa res v krizi? (foto: Profimedia)
Profimedia

Pred kratkim sta princ Charles in njegova soproga Camilla preživela nekaj dni na Novi Zelandiji. Šlo je za njuno tretjo turnejo po tej državi. Nato pa se je Camilla kar naenkrat vrnila v Veliko Britanijo, princ pa je nadaljeval s turnejo.

Zaradi tega so se takoj začele širiti govorice, da imata zakonsko krizo.

Camilla

"Po koncu novozelandske turneje se bo vojvodinja vrnila v Veliko Britanijo, princ pa bo odpotoval v Tuvalo. Njegov program je usmerjen na vprašanja, povezana z okoljem in klimatskimi spremembami ter načini, kako se s tem spopada lokalno prebivalstvo. Turnejo bo zaključil na Salomonovih otokih, to bo hkrati njegov prvi obisk na tem območju," je zapisano v uradni izjavi o njunem potovanju.

Kot je to že v navadi, kraljeva palača ni komentirala razloga, zaradi katerega se je Camilla domov vrnila prej. Pojavila so se še ugibanja, da naj bi bil vzrok za to njen strah pred letenjem, saj je v eni pogovorni oddaji odkrito govorila o tej svoji fobiji. Let z Nove Zelandije do Salomonovih otokov pa je zelo dolg - morda prav zato ni s soprogom počakala na konec turneje in so govorice o zakonski krizi res iz trte zvite.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik