Je zakon princa Harrya in Meghan Markle res v krizi?

Je zakon princa Harrya in Meghan Markle res v krizi? (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
18. 10. 2018

Vsem se zdi, da za Meghan in Harryja cvetijo le rože in da sta v devetih nebesih, odkar sta 19. maja dahnila usodni da. A fotograf pravi drugače ...

Kraljevi fotograf Arthur Edwards (78 let) je za kraljevo družino delal kar dolgih 40 let. Trdi, da med mladoporočencema ni vse, kot bi moralo biti, in da sta zato nekoliko ohladila odnose z mediji, ki so do zdaj vedno bili korektni. Poleg tega se mu zdi, da je v zakonu Harry preveč zaščitniški, a hkrati naj bi bil na neki distanci do svoje soproge. “Princ Harry je vedno rad komuniciral z mediji, zdaj pa se je to spremenilo,” pravi nekdanji kraljevi fotograf. Prepričan je, da Harry noče izpostavljati svoje soproge.

In kako kraljevi par reagira na zapise o tem, da je tako kmalu po poroki njun zakon že v krizi? Na to se sploh ne ozira. Na zadnjih fotografijah delujeta zelo sproščeno in ljubeče en do drugega.


Princu Harryju se marsikaj oprosti, tudi to, da v zadnjem času ni najbolj navdušen nad komunikacijo z mediji. Ko je bil star le 12 let, je izgubil mamo, princeso Diano, kar je imelo resne posledice za njegovo nadaljnje življenje. Kar nekajkrat je bil na robu živčnega zloma, sam pa pravi, da je šel v vojsko prav zato, da bi lažje preživljal vso stisko, ki jo je čutil v sebi. Potem pa se mu je nasmehnila sreča, ko je šel na zmenek na slepo z žensko, ki je pozneje postala njegova soproga.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografija: Profimedia

Priporočamo