Jedilnik za popolno telo Sofie Vergare

Jedilnik za popolno telo Sofie Vergare (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
2. 2. 2018

Igralki Sofii Vergara zavidajo številne ženske. Lepa, seksi in popoln mož. Kako ji to uspeva?

Kljub svojim 45 letom se lahko Sofia Vergara kosa s pol mlajšimi kolegicami. Na njenem telesu ni niti grama odvečne maščobe, zato ga vedno zelo rada pokaže v bikinkah in tudi objavi fotografije na družabnih omrežjih.

Pred kratkim se je ta seksi Kolumbijka razvajala na počitnicah s svojim možem, igralcem Joejem Manganiellom (41 let). Za destinacijo sta izbrala romantične Bahame, svojim oboževalcem pa je lepotica napisala, da uživa v sami kalorični hrani. "Z možem uživava v brezdelju in ne mislim se obremenjevati še s tem, kaj bom jedla," je sporočila svojim oboževalcem. "Res pa je, da bom morala, ko pridem domov, na dieto, saj sem pojedla ogromno nezdrave hrane ..." Nekdo ji je na družabnem omrežju odgovoril, da je popolna, da ji ni treba na dieto in da je njen soprog lahko res zelo srečen moški, ker je dobil takšno ženo.

Ne želi izgubiti prepoznavnih oblin

Lepotica je razkrila, da je cimetove rolice, sir, meso, marmelado in peciva, njena postava pa je še vedno popolna. "Moj osebni trener mi je predpisal dieto, pri kateri ni bojazni, da bi izgubila obline. Na dan imam pet obrokov, vsak obrok pa ima točno določeno količino ogljikovih hidratov, proteinov in maščobe. Povsem pa sem se odrekla mastni hitri hrani. No, včasih si le privoščim sladoled, temu bi se težko odrekla," govori o svoji prehrani Sofia, ki se v kratkem vrača na snemanje humoristične serije Moderna družina.

Tam bo urnik spet zelo natrpan in morala bo zelo paziti, da bo res jedla tako, kot ji je predpisal osebni trener. A ker ji hrano pripravljajo drugi, to ne bo večja težava. Sofia pravi, da ni bila preveč samozavestna, in ko jo je Joe povabil na zmenek, sprva sploh ni hotela iti, ker se ji je zdel preveč seksi.

No, pozneje se je upirala zvezi, ker se je bala njegovih oboževalk, in pravi, da ni imela energije, da bi se otepala z njimi. "Nisem in nisem želela z njim na zmenek. Bila sem prepričana, da sem prestara, da bi uspešno tekmovala z vso hordo oboževalk, ki jih ima Joe," se spominja Sofia. "Govorila sem mu, da je preveč seksi in da najina zveza ne bo delovala." Vseeno dodaja, da je danes presrečna, ker mu je dala priložnost. Zaročila sta se v hiši na Floridi, kamor pogosto hodita na počitnice, poročila pa sta se leta 2015. Zaroka je bila samo šest mesecev po tem, ko sta postala par. Bila je zelo romantična na božični dan. "Res sem srečna. Verjetno sem v življenju naredila nekaj res zelo zelo dobrega, da me je nekdo nagradil s tako srečo, ki jo živim z Joejem," je pred kratkim povedala Sofia kot gostja v šovu Ellen DeGeneres.

Jedilnik za njeno popolno telo

Skupaj na velikem platnu

Sofia in Joe sta posnela tudi prvi skupni film, ki se imenuje Stano. Zgodba je o igralcu bejzbola, ki se vrne k ljubezni svojega življenja po tem, ko je bil 17 let v zaporu. "Moja vloga v filmu ni velika, sem si pa želela zaigrati skupaj z možem. Želela sem namreč videti, kako je, če delava skupaj. Bilo je super. Naporno, a ni bilo treba hiteti domov, saj sva bila skupaj tam. Oba sva zelo uživala," razlaga Sofia, ki ima že 25-letnega sina Manola Gonzalesa. Rodila ga je, ko je bila dve leti poročena z Joejem Gonzalesom. Manolo pa pogosto mamo spremlja na snemanjih.

"Živela sem sama s sinom, ker sem očitno mislila, da moj sin tega ne bi najbolje sprejel. Mogoče sem tudi zato imela vedno razmerja na daljavo z moškimi iz drugih držav," danes pravi Sofia. No, potem pa je prišel Joe Manganiello in vse se je spremenilo.

"Joe je tako smešen in ima res neverjeten smisel za humor. Pravzaprav imava zelo podobnega in verjamem, da se kdaj komu zdiva povsem nora, ko se lahko sama hecava ure in ure," pravi zaljubljeno Sofia. "In prepričana sem, da je zaradi humorja najina zveza še toliko boljša in trdna." Imata pa še nekaj skupnega, in to je ljubezen do umetnosti. "Veliko hodiva po galerijah in muzejih. Imava tudi veliko dobrih prijateljev med sodobnimi umetniki in veliko njihovih del je v najinem domu."

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia