Jeff Bezos z zaročenko na jadrnici vredni pol milijarde evrov

30. 7. 2023
Deli
Jeff Bezos z zaročenko na jadrnici vredni pol milijarde evrov (foto: Profimedia)
Profimedia

Ustanovitelj podjetja Amazon z zaročenko Lauren Sanchez uživa poletje na polno in to na jadrnici Koru, za katero je odštel kar 500 milijonov dolarjev. 

 Jeff Bezos (59) in Lauren Sánchez (53) uživata na pregrešno dragi jadrnici Koru, za katero je mogotec odštel okoli 500 milijonov dolarjev. Uživata ob francoski rivieri, včasih v družbi družine, velikokrat pa povsem sama. No, sama ravno ne, saj imata posadko, ki skrbi, da na jadrnici poteka vse tako kot mora, poleg tega pa jadrnica pluje v floti še drugih jahta biti.

Par pa tudi sicer ne pluje sam, saj je v floti še jahta Abeonam na kateri se nahaja tudi helikopter. Par jadra že od konca maja, opazili so jih na Balearih, Ibizi, nista pa manjkala niti v Saint Tropezu.

Preberite še: Rebeka Dremelj pokazala, kakšno presenečenje je doživela, to se ne zgodi prav pogosto

Profimedia

Zaljubljenca sta uradno v zvezi od leta 2019, a sta najprej morala svojo ljubezen skrivati. Čeprav sta bila oba več let poročena, sta morala svojo zvezo najprej skrivati. Bezos je bil pred zvezo z Lauren Sanchez 25 let poročen z MacKenzie Scott. Imela sta tudi štiri otroke. Lauren Sanchez ima tri otroke, 13 let pa je bila poročena s hollywoodskim agentom Patrickom Whitesellom, preden se bo leta 2019 uradno ločila.

Profimedia

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu