Jelena Rozga: Obožuje trenutke v skritih kotičkih hrvaške obale

Jelena Rozga: Obožuje trenutke v skritih kotičkih hrvaške obale (foto: osebni arhiv izvajalca) osebni arhiv izvajalca
Vir: Lady
7. 9. 2017

Plavolasa Jelena Rozga ima tudi v poletnih mesecih kopico dela s koncerti in nastopi, med drugim je pred dnevi nastopila tudi na že tradicionalni Zbiljski noči. Ta vsako leto razgreje obiskovalce vseh generacij, ki poplesavajo ob dobrih ritmih pozno v noč.

Hrvaška pevka na družabnih omrežjih sicer pridno objavlja fotografije z morja, vendar pa svetlolaska kljub temu ne počiva. Kot nam je zaupala, se koncerta na slovenskih tleh vsakič znova razveseli, saj se na sončni strani Alp počuti naravnost super. "Občinstvo je fenomenalno, zato se pri vas vedno odlično počutim," je priznala Jelena, ki so ji v srcu najbolj ostali prav slovenski oboževalci, zaradi katerih se vedno počuti dobrodošlo in ljubljeno.

Kljub že tako natrpanemu poletnemu urniku je našla le malo časa za odmor, za tega pa bo zato nekaj več časa jeseni, ko se bosta skupaj z njenim dragim Stjepanom Hauserjem, ki sicer med letom pogosto nastopa na drugi strani luže, odpravila na krajše počitnice. Kot nam je zaupala svetlolaska, namreč ni pomembno, kje si privoščiš oddih, temveč osebe, ki so v tistem trenutku zraven, tiste, ki jih ljubi. Med letom se pogosto zateče v skrivno mesto na hrvaški obali, ki ima zanjo prav posebno vrednost, vendar nam skrivnostne lokacije ni želela zaupati, saj bi se kaj lahko zgodilo, da bi jo preplavili turisti, ki bi želeli s pevko izmenjati besedo ali dve.

Najbolj obožuje trenutke, ko se lahko odpravi nekam, kjer je resnično nihče ne prepozna. "To pogosto naredim, vendar ne da me nihče ne bi prepoznal, temveč naravnost obožujem potovanja. Rada spoznavam nova mesta in ljudi," je povedala simpatična Jelena. Ker pa imajo tudi zvezdniki svoje idole, smo jo povprašali še, v koga bi se sama najraje preobrazila, če bi se ji ponudila priložnost. "V Adele," nam je brez premisleka priznala hrvaška glasbenica.

N. A.