Jencarlos Canela: Lomilec ženskih src

Jencarlos Canela (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
29. 12. 2013

Še en Kubanec, rojen v Miamiju, ki osvaja ženska srca po Latinski Ameriki in drugje po svetu.

Verjetno ima igralstvo nekako v krvi, saj je njegov stric Jason Canela tudi igralec. Lepotec pa ni le dober igralec, uveljavlja se tudi kot pevec in pisec pesmi.

Trenutno se ukvarja s svojim tretjim albumom, ki ga bo izdal naslednje leto. Na naše TV-ekrane pa lepotec prihaja z novo telenovelo Prepovedana ljubezen oziroma v izvirniku Passion prohibida.

Zgodba pripoveduje o tem, kako Bruno, ki ga igra Jencarlos, prispe v Miami, da bi se udeležil Penelopine poroke. Ariel na pokopališču sreča Bianco. Guillermo opozori Nicolasa, da bo moral v primeru poroke s Penelope podpisati predporočno pogodbo. Flavia od Nicolasa zahteva milijon dolarjev, če se želi poročiti s Penelope. Bianca prosi Ariela, naj Brunu prepreči, da bi pokvaril Penelopino poroko, Ariel pa nazadnje Bianco prosi za roko.

V zasebnem življenju je Jeancarlos tudi zelo resen, pri svojih 25 letih je že očka. Lani februarja mu je Gaby Espino, venezuelska igralka in manekenka, rodila sina Nikolasa. Njegov krstni boter je bil pevec Pitbull