Jenifer Aniston priznala, kako jezna je bila, ko je izvedela za Brada in Angelino

Jenifer Aniston priznala, kako jezna je bila, ko je izvedela za Brada in Angelino (foto: Profimedia) Profimedia
31. 1. 2020

Včasih so ju klicali zlati par Hollywooda. Jennifer Aniston in Brad Pitt sta bila par, za katerega je bil marsikdo prepričan, da bosta za vedno ostala skupaj.

A ker življenje piše drugačne zgodbe in se stvari dogajajo mimo želja in načrtov slehernika, je tudi v njunem primeru prišlo do spremembe, ki jo je Jennifer zelo težko sprejela. Razkrila je, da je vpila od jeze, ko je po ločitvi od Brada Pitta videla slike z dopusta z žensko, zaradi katere jo je zapustil, poroča Mirror.

Jennifer Aniston

Njun zakon se je končal leta 2005, ko sta podala skupno izjavo za javnost. V njej sta zanikala, da je vzrok ločitve njegova zveza z Angelino Jolie, ki jo je spoznal na snemanju filma Gospod in gospa Smith. No, po le nekaj tednih so ga opazili z Angelino na počitniških destinacijah, pozneje pa so ju slikali skupaj v letovišču v Afriki.

Nato je Jennifer v enem intervjuju dejala, da ji je Brad zatrdil, da je ne zapušča zaradi druge ženske in dodala, da je redno odhajala za svojo hišo v Malibuju, kjer je od jeze kar vpila. "A ne preveč naglas. Nočete, da bi ljudje mislili, da ste nori," pravi Jennifer.

Ker ji je Brad očitno prikril pravi razlog za njuno ločitev, je bila njena jeza še kako upravičena. Jennifer mu je namreč verjela, zato je bil šok ob spoznanju, da je njen bivši mož v objemu Angeline, res velik.

Očitno pa so njune zamere do zdaj pozabljene, vsaj tako je bilo videti na podelitvi nagrad SAG, ko so ju kamere ujele v trenutku prisrčnega pozdrava. Pojavile so se tudi govorice o tem, da naj bi bila že pravzaprav skupaj, a glavna protagonista tega nista ne potrdila in ne zanikala. Kot običajno bo čas tisti, ki bo pokazal pravo resnico.