Jeniffer Aniston: Ujeta v ljubezenskem trikotniku

Jeniffer Aniston: Ujeta v ljubezenskem trikotniku (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
14. 9. 2016

Vzljubili smo jo v seriji Prijatelji ter v vsaki nadaljni komediji, v kateri je igrala. Všeč nam je bila, ko se ji je iz oči svetila iskrica ljubezni, ko je zvestobo obljubila enemu najbolj zaželjenih samcev Bradu Pittu, in z njo smo bili tudi tedaj, ko se je njun ljubezenski mehurček razblinil.

Lani smo se z njo spet sprehodili do oltarja in tokrat bomo o njej špekulirali tako, kot to počnejo tuji mediji. V teh dneh, le kratek čas zatem, ko naj bi Jennifer z izbrancem Justinom Therouxom praznovala prvo obletnico, so se namreč pojavile govorice, da naj bi med njima škripalo, in nič bolj tihi niso niti očitki, da naj bi se podobno dogajalo tudi z njenim bivšim možem in njegovo izbranko Angelino Jolie, ki sta dve leti zakona praznovala prejšnji teden. Jennifer in Justin sta se spoznala med snemanjem komedije Tropski vihar leta 2008, razmerje pa sta začela leta 2011 ter se leto za tem tudi zaročila. Pred letom dni sta imela prelepo poročno slavje, na katerem so bili številni njuni slavni prijatelji, vključno s Courtney Cox, Sandro Bullock in Ellen DeGeneres.

Poročila sta se usodna tri leta po začetku romance, govori pa se, da je bila poroka za številne njune prijatelje veliko presenečenje. Ti naj bi se v resnici udeležili praznovanja Justinovega rojstnega dne, šele ob prihodu pa so se zavedeli, da so bili pravzaprav povabljeni na poročno slavje. Pred kratkim sta praznovala prvo obletnico poroke, in če gre verjeti poročanju tujih medijev, so težave v paradižu vse večje. Zaradi službenih obveznosti naj bi prvo leto zakona Jennifer in Justin preživela več narazen kot skupaj, prav tako pa naj ne bi skupaj praznovala prve obletnice velikega dne. Justin naj se namreč ne bi želel vrniti iz Avstralije, kjer so takrat snemali tretjo sezono The Leftovers, čeprav so drugi mediji poročali o tem, da naj bi prvo skupno leto praznovala kar cel teden dni. Jennifer je govorice utišala z izjavo, da je s soprogom zelo srečna. Justina  je tujim medijem namreč opisala kot odgovornega, prijaznega in nežnega moškega.In ko smo že mislili, da je ugibanj konec, je prejšnji teden Justin na svojem družabnem omrežju objavil fotografijo novega tatuja, in sicer napisa 'Never again' (nikoli več, op. a.). Številni mediji so njegovo novo telesno poslikavo povezali z govoricami o razhodu, resnica pa še vedno ostaja zavita v tančico skrivnosti. Ali gre za naključje ali ne, presodite sami.

Pa vendar so se v teh dneh, prav v času, ko sta Brad Pitt in Angelina Jolie praznovala drugo obletnico poroke, spet pojavile govorice, da naj bi tudi njun zakon prestajal težke čase. Čeprav so se špekulacije o tem, da naj bi se razšla, pojavile že večkrat, naj bi svoje tokrat pristavila tudi Jennifer, na katero naj bi bila Angelina izredno ljubosumna. Le nekaj dni pred njuno obletnico so se v tujih medijih namreč pojavile prve govorice o tem, da naj bi Brad na skrito obujal ljubezen z njegovo nekdanjo ženo. Bradovo razmerje z Angelino se je začelo med snemanjem filma Mr. & Mrs. Smith, ko je bil Brad uradno še vedno poročen z Jennifer. Le mesec dni po tem, ko je Jennifer vložila zahtevo za ločitev od šarmantnega igralca, je Brad potrdil razmerje z eno izmed najlepših zemljank, prvič pa sta se z Angelino v javnosti pojavila leta 2005. Čeprav sta v skupnih intervjujih večkrat zanikala, da sta se ljubezensko zapletla še med Bradovim prvim zakonom, je igralec potrdil, da sta se zaljubila prav med ustvarjanjem filma. Poročila sta se 23. avgusta leta 2014 v intimnem obredu na posestvu Chateau Miraval na jugu Francije. Po devetih letih in šestih otrocih so ju v skupno zakonsko življenje pospremili njuni bližnji, med njimi pa so posebno mesto imeli prav njuni otroci. V zadnjih dveh letih sta se zakonca srečevala s številnimi govoricami o razpadu njunega zakona. In čeprav so se prav vse do zdaj izkazale za lažne, ugibanja kar ne želijo prenehati. V zadnjih ugibanjih so se mediji razpisali o tem, da naj bi se Brad na skrito sestajal z Jennifer, zaradi česa naj bi se z Angelino večkrat tudi sprla. Ta naj bi mu očitala, da bo s svojim nespametnim ravnanjem uničil njune sanje o skupni prihodnosti. Vse naj bi se sicer začelo s preprostim telefonskim klicem, v katerem je Brad izrazil svoje sožalje nekdanji ženi, ko ji je v maju umrla mama. V tistem trenutku naj bi se zakonca sprla, saj Angelina na omenjeni telefonski klic gleda kot na izdajo njune ljubezni. Sicer Brad telefonskega klica nekdanji ženi ni obešal na veliki zvon, je pa k Angelininemu odzivu brez dvoma pripomogel splet okoliščin, saj naj bi ji Brad o klicu povedal med njunim redkim skupnim časom.

Govorice o ločitvi

Čeprav sta bila zakonca v preteklosti že večkrat videna skupaj – nazadnje takrat, ko sta z dvojčkoma praznovala osmi rojstni dan –, govorice o ločitvi ne ponehajo. V resnici so vse glasnejše po tem, ko je v medijih odjeknila novica, da zvezdnica kultnega filma Tomb Rider trpi za anoreksijo. Par kljub številnim vprašanjem in ugibanjem o tej temi ostaja skrivnosten, govorice pa na laž postavlja novica, da naj bi Brad in Angelina želela posvojiti še enega otroka iz Južne Afrike, Burundija ali Etiopije. "Zakon poskušata rešiti na najboljši možni način – s sedmim otrokom," je tujim medijem priznal njun prijatelj in dodal, da oba menita, da bo to utrdilo njuno zvezo.