Jennie Garth: Po ločitvi shujšala za 14 kg!

24. 6. 2013

Igralko Jennie Garth je ločitev od Petra Facinellija močno pretresla, saj si je njen nekdanji mož kmalu omislil novo dekle. Po ločitvi je shujšala za kar 14 kilogramov.

Čeprav ji novi videz odlično pristaja in čeprav je sama dolgo trdila, da za izgubo kilogramov ni kriva ločitev, ampak njena disciplina, so bili takrat številni kar precej zaskrbljeni za njeno zdravje.

"Jem manjše porcije, več treniram in pijem veliko kokosove vode. Jem veliko grškega jogurta, solat in beljakovin, imam pa tudi trenerja, s katerim vadim," je njihove skrbi poskušala omiliti Jennie, ki je po ločitvi dojela, da se ne sme zapreti vase:

"Ne morem se skriti pod zemljo in nikoli več ne delati, ljubiti in se smejati." Nekoč so jo sicer videvali s privlačnim fotografom Noahom Abramsom, a igralka pravi, da je še vedno samska:

"Včasih se počutim neprijetno, včasih pa zelo naravno. Želim si samo ljubiti in biti ljubljena."

Rešile so jo hčerke

No, v začetku letošnjega leta pa je igralka vendarle priznala, da je bila za drastično izgubo telesne teže kriva ločitev. Več tednov po ločitvi je namreč ležala v postelji in zavračala hrano, saj ni vedela, kako bi nadaljevala življenje.

"Smilila sem se sama sebi in se počutila nemočno. Več mesecev sem se borila proti depresiji. Rešile so me moje hčerke, ki so mi govorile, da se moram – tako kot one – sprijazniti s tem, da je Peter odšel."

Več izveste v članku Razšla sta se Jennie Garth in Peter Facinelli, v katerem razkrivamo tudi, katera lepotica je kmalu po ločitvi prevzela Petra.

Priporočamo