Jennifer Lopez nenehno navdušuje: Spet je pozirala v kopalkah in osvojila srca oboževalcev

Jennifer Lopez nenehno navdušuje: Spet je pozirala v kopalkah in osvojila srca oboževalcev (foto: Profimedia) Profimedia
20. 8. 2019

Priljubljena pevka (in občasno igralka) Jennifer Lopez je pred kratkim proslavila okrogli rojstni dan - postala je abrahamovka. A po fotografijah sodeč bi ji lahko dali pol manj let.

Vsake toliko časa svoje sledilce na Instagramu preseneti s kakšno fotografijo, na kateri je v ospredju njeno izklesano telo. Tokrat je objavila sliko v rdečih kopalkah in navdušila oboževalce, ki niso skoparili s komplimenti na njen račun.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I ♥️summertime #julybaby #leoseason 📸 by: @lacarba

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

V zelo kratkem času je slika požela kar dva milijona všečkov. Njen zaročenec, nekdanji igralec bejzbola, Alex Rodriguez, je pred kratkim na svojem profilu objavil njeno sliko v belih kopalkah, na kateri je dobro viden izklesan trebuh.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby, I know you’ve been killing it in Russia and you’ve got one more show to go. Miss you and I can’t wait to see you back at home! #SeeYouSoon #Macha13

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Seveda je tudi ta objava požela številne všečke. Nič čudnega, da je Jennifer videti tako dobro, saj slovi po železni disciplini - redno telovadi in pazi na prehrano. Rezultat pa je tukaj.