Jennifer Aniston bo postala mamica!

Jennifer Aniston bo postala mamica! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
12. 2. 2019

Jennifer Aniston je še ena od zvezdnic, ki se je za materinstvo odločila v zelo zrelih letih. 

Posvojila naj bi deklico iz Mehike. Kot strela z jasnega je udarila novica, da naj bi se igralka Jennifer Aniston (49) odločila posvojiti otroka. Otroka si je želela že z bivšim soprogom Justinom Therouxom (47), ki pa naj ne bi bil še povsem pripravljen na to, da bi osnoval družino. Nenehno je govoril, da še ni pravi trenutek. Jennifer pa že dolga leta pomaga dvema sirotišnicama v Mehiki in med zad­njim obiskom ene ji je bila všeč mala, 13 mesecev stara deklica.

In to je bilo tisto, kar jo je na koncu spodbudilo, da se končno odloči na ta korak posvojitve. Ko je pred kratkim igralka napovedala, da si bo za svoj 50. rojstni dan kupila hišo na podeželju, je s tem sprožila govorice, da naj bi se ponovno zbližala s svojim prvim soprogom Bradom Pittom (55), s katerim je bila poročena med letoma 2000 in 2005. A potem je prišla novica, da naj bi se Brad zaljubil v igralsko kolegico Charlize Theron (43) in očitno je, da ne bosta pogrevala svoje ljubezni. Vsa ta leta je bila igralka pogosto tarča kritik, ker že ko je bila z Bradom Pittom ni želela imeti otrok, bojda zaradi kariere.

"Moje predstave o srečnem življenju so drugačne od večine ljudi in nihče nima pravice obsojati nikogar zaradi njegovih odločitev. Prav nihče ne more vedeti, kaj se pri nekomu dogaja med štirimi zidovi," pravi Jennifer, ki pa je zadnja leta pogosteje govorila, da bo prišel dan, ko si bo omislila družino oziroma otroka.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografiji: Profimedia