Jennifer Aniston je besna – Selena Gomez obnorela bivšega!

Jennifer Aniston je besna –  Selena Gomez obnorela bivšega! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
29. 5. 2018

Čeprav niti nismo vedeli, da sta dobri prijateljici, zdaj nista več. Tako vsaj pišejo tuji mediji. Jennifer Aniston in Selena Gomez sta si v laseh, saj je slednja bojda obnorela Justina Therouxa ...

Zgodba je priletela kot strela z jasnega, če gre seveda verjeti ameriškim medijem. Selena Gomez (25), mlada pevka, in igralec Justin Theroux (46), bivši soprog Jennifer Aniston (49), naj bi bila par. Oba razočarana v prejšnjih zvezah sta si padla v objem. Tudi razlika v letih, ki je večja kot 20 let, naj ne bi bila ovira. S to novo navezo pa niso vsi najbolj zadovoljni.

Med njimi je seveda Jennifer Aniston, ki je imela Seleno za dobro prijateljico. Naj bi se že dolgo poznala, saj imata Selena in Justin istega menedžerja, prek katerega se tudi poznata. A iskrice ljubezni so se zaiskrile šele zdaj, ko sta oba ponovno samska. Selena je ponovno prekinila zvezo s pevcem Justinom Bieberjem, Theroux pa se je po dveh letih zakona ločil od Jennifer Aniston. Drug drugemu naj bi ponujala ramo za tolažbo, Jennifer pa ne more verjeti, da se vse to dogaja praktično pred njenimi očmi. Vse skupaj naj bi se ji zdelo kot izdaja prijateljice in nekdanjega soproga.

Selena in Jennifer sta se spoznali leta 2009 in sta hitro postali prijateljici. Selena je bila povsem navdušena nad igralko in jo je imela za neke vrste mentorico. Njene prijateljice celo pravijo, da je bila z Jennifer prav obsedena. In verjetno ji je Justin zato še bolj všeč, ker je bil pač igralkin nekdanji mož.

Jennifer Aniston  besna –  Selena Gomez  obnorela bivšega

Ko se je Selena ponovno, kdo ve, kolikokrat že, vrnila k Justinu Bieberju, je bila najmanj zadovoljna njena mama. Nekaj časa zaradi tega celo nista govorili. Bila sta srečna, potem pa sta očitno ugotovila, da pogrete juhe ni dobro jesti, in sta se raje razšla. Selena si je kar nekoliko oddahnila, saj njeni prijatelji pravijo, da je bila zanjo zveza z Bieberjem utrujajoča. Poleg tega je njena družina, v nasprotju z Justinovo, ni odobravala. Očitno je z Justinom povsem drugače, predvsem bolj umirjeno in pa na nekem drugem nivoju. Konec koncev pa je njuna zveza sveža, če sploh je resna. To bo pokazal čas. Žal je zaradi nje izgubila dobro prijateljico, a očitno je Seleni bolj pomembna ljubezen. Je pa zagotovo vsaj to, da se v imenu ne bo zmotila, saj je obema ime Justin.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia