Jennifer Aniston je bila poročena z ženskarjem!

9. 4. 2018 | Vir: Nova
Deli
Jennifer Aniston je bila poročena z ženskarjem! (foto: Profimedia)
Profimedia

Tako vsaj zatrjujejo njeni prijatelji, ki bojda nikoli niso bili najbolj naklonjeni njenemu izbrancu Justinu Therouxu.

Tisti, ki so ji blizu, naj bi vseskozi nekako upali, da se bosta razšla, saj naj bi Jennifer Aniston (49) vse prevečkrat jokala zaradi svojega soproga Justina Therouxa (46). Poleg tega naj bi se kar pred njo odkrito spogledoval z njenimi prijateljicami.

Včasih so minili dolgi tedni, ko sta bila skregana in karkoli je Jennifer storila, da bi njun odnos izboljšala, ni delovalo. Njeni prijatelji so bili tako pravzaprav veseli, ko je par oznanil, da se razhaja. Jennifer naj bi dostikrat tudi dejala, da v bistvu nikoli ni imela občutka, da je bil to zakon v pravem pomenu besede. Justin je tudi preveč rad ponočeval, medtem ko se je Jennifer raje družila s prijatelji, še najraje pri kom doma. Vseskozi ji je ob strani stala dobra prijateljica in soigralka v seriji Prijatelji Courtney Cox, ki odkrito pravi, da je bil Justin prava nočna mora.

Vsi so vedeli, da je velik ženskar in da se ni mogel upreti skušnjavam, da ne bi dvoril različnim ženskam. To je Jennifer dokončno dotolklo. Težava je tudi v tem, ker ima na ženske določen vpliv in jih sprva vse fascinira. Najbolj grozno pa se je njenim prijateljem zdelo to, da je Jennifer govorila, kako se počuti osamljeno, pa čeprav je poročena. Justin je veliko časa namreč preživel v New Yorku, sama pa ima raje toplo podnebje Los Angelesa. Poročila sta se leta 2015, po tem, ko sta bila nekaj let par. A očitno je Justin hitro prebolel ta njun zakonski brodolom, saj naj bi že imel drugo izvoljenko. To naj bi bilaTV-voditeljica in oblikovalka Alexa Chung (34). Spoznala sta se lani prek skupnih prijateljev, letos pa sta se družila tudi na tednu mode v New Yorku. Alexa naj bi ga tudi že obiskala na njegovi posesti, on pa je zaradi nje odpotoval v Pariz, kjer je snemala.

Poročena je bila  z ženskarjem

Kar pa se Jennifer tiče, nima nikogar, številni sicer namigujejo, da se pogosto sliši s svojim bivšim soprogom Bradom Pittom (53) in da pri njem išče tolažbo. Prijatelji pravijo, da bi bili veseli, če bi bila ponovno skupaj, da sta bila res lep in skladen par, a pustimo raje času čas.

Besedilo: Sandra Bratuš // Foto: Borut Midlil