Jennifer Aniston je brutalno iskreno spregovorila o svojem bivšem možu Bradu Pittu, TO je povedala

Jennifer Aniston je brutalno iskreno spregovorila o svojem bivšem možu Bradu Pittu, TO je povedala (foto: Profimedia) Profimedia
28. 11. 2021

Hollywoodska igralca Jennifer Aniston in Brad Pitt sta se že zdavnaj ločila na boleč način in po tem nista ravno veljala za prijatelja.

A zdaj je med njima očitno spet vse v redu, saj postavna Jennifer do bivšega moža več ne goji nobenih zamer.

Pred dnevi je igralka stopila pred novinarje ob posebni priložnosti: na sporedu je bila posebna serija Prijateljev. Novinarji so jo spraševali tudi o gostih, ki so kdaj nastopili v priljubljeni seriji.

Jennifer Aniston se je ob tej priložnosti spomnila tudi na bivšega moža Brada Pitta, ki je bil eden tistih, ki je gostoval v Prijateljih, kjer je imel vlogo Willa, Rossovega srednješolskega prijatelja.

Zanj je imela samo pohvalne besede in očitno je, da je njun odnos danes prav odličen. "G. Pitt je bil super, on je bil zares fantastičen," je dejala zbranim novinarjem in tako odgovorila na ugibanja o njunem odnosu.

Spomnimo: Jennifer in Brad sta se razšla po tem, ko se je Brad na snemanju filma Mr. and Mrs. Smith zagledal v igralko Angelino Jolie. No, z njo se je kasneje poročil in si ustvaril družino, a tudi tega zakona je že nekaj časa konec.

Jennifer je njegova prevara močno bolela in trajalo je kar precej časa, da mu je v sebi odpustila za to dejanje.