Jennifer Aniston je dolgo časa skrivala, da njen odnos z mamo ni bil dober

Jennifer Aniston je dolgo časa skrivala, da njen odnos z mamo ni bil dober (foto: Profimedia) Profimedia
23. 4. 2020

Igralka je dolgo skrivala podrobnosti o svoji družini. Šele pred kratkim se je izvedelo, da je bila več kot 15 let v hudem sporu z zdaj že pokojno mamo, prav tako igralko, Nancy Dow.

Mama je umrla leta 2016, a Jennifer je šele pred kratkim spregovorila o njunem odnosu. Dejala je, da je po razmisleku ugotovila, da njena mama ni hotela biti nesramna.

Njun odnos se je namreč zelo poslabšal, ko je Nancy objavila knjigo z naslovom:  From Mother and Daughter to Friends: A Memoir. V njej je razkrila podrobnosti odnosa s hčerko, ki je bil vse prej kot lep. Zato je prišlo tudi do kar 15 let trajajočega spora, v tem času pa mama in hčerka nista spregovorili niti besede. Njun slab odnos ima temelje v Jenniferinem otroštvu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jen na Grécia com seus pais #jenniferaniston #johnaniston #nancydow

A post shared by FC Jennifer Aniston (@jenanistonever) on

Zaradi knjige je bila tako prizadeta, da mame ni povabila na poroko z zdaj bivšim možem Bradom Pittom. Jennifer je imela težko otroštvo, saj mama ni bila čustveno stabilna, kar gre pripisati neuspešnemu zakonu.

Igralka šele zdaj razume, kako težko je bilo njeni mami, ki je bila samohranilka. "Mislim, da je delala najboljše, kakor je zmogla, borila se je tudi finančno in skušala nadaljevati brez moža, ki ga več ni bilo tukaj. Samohranilstvo v 80-tih letih je zagotovo bilo zelo naporno," pravi Jennifer.

Z mamo sta svoja nesoglasja zgladili leta 2016, le malo pred njeno smrtjo, ki je bila posledica več možganskih kapi.

Priporočamo