Jennifer Aniston končno razkrila, zakaj ne želi imeti otrok

Jennifer Aniston končno razkrila, zakaj ne želi imeti otrok (foto: Profimedia) Profimedia
13. 12. 2018

Hollywoodska igralka Jennifer Aniston se je v zadnjem intervjuju dotaknila tudi tega, zakaj še vedno nima otrok.

Ameriška igralka Jennifer Aniston je ves čas pod pritiskom svetovnih medijev, ki ji vsakih par mesecev pripišejo nosečnost. A slavna igralka se je takšnih napisov v rumenih medijih že navadila in ji ne pridejo več do živega.

V intervjuju za Elle je odkrito spregovorila o materinstvu in preteklih zakonih. "Ne občutim praznine, res je ne. Moji zakoni so bili več kot uspešni in ko so se končali, je bilo to zato, ker sva si oba želela biti srečna. Živimo v družbi, kjer se na ženske pritiska, da morajo biti do določenega leta poročene, nato morajo roditi in nato morajo biti neskončno srečne. A to so pravljice. To je model, ki ga počasi želimo ukiniti," je bila odprta igralka.

V času, ko je bila poročena s Bradom Pittom so ji pripisovali nosečnost in se spraševali zakaj ni noseča. Igralka pa je zdaj razkrila, kaj je bil razlog, da nikoli ni imela otrok. "Enostavno jih nisem želela. Mislim, da določene ženske enostavno niso rojene, da bi bile mame in žene," je dejala. "Ves čas se govori, da Jennifer ne more obdržati moškega in da ne želim imeti otrok, ker sem sebična in se posvečam karieri. Mediji tudi pišejo, da sem žalostna in imam ves čas zlomljeno srce. Ves čas obstaja ta velik pritisk, da mora ženska postati mama v nasprotnem pa je blago z napako. No, mogoče pa smisel mojega bivanja na zemlji ni, da rojevam, morda pa sem tukaj zaradi povsem drugih stvari."

Jennifer je v intervjuju tudi poudarila, da se odlično počuti v svoji koži in da ji je to na koncu dneva tudi najbolj pomembno.