Jennifer Aniston: "Moja leta so samo številka!"

Jennifer Aniston: "Moja leta so samo številka!" (foto: Profimedia) Profimedia
12. 12. 2019

Igralka Jennifer Aniston bo februarja dopolnila 51 let. Sama pravi, da gre samo za številko.

"Moja leta so samo številka in so znak dobrega zdravja. Odlično, da je tako. Vedno se spomnim ljubih ljudi, ki smo jih izgubili, preden so dopolnili 50 let ali pa v teh letih. Mislim, da danes ljudje živijo dlje časa," je igralka izjavila za revijo People, ki jo je razglasila za žensko leta zaradi njenih dosežkov v letu 2019.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @people for putting me in such great company 🙏🏼 @jlo @michelleobama @taylorswift OH MY....! Also... hey @aveenous! 👋🏼😉

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

V pogovoru za People je komentirala tudi posploševanje, ki se pojavi pri teh letih. "Ne vem, kako bi se morala počutiti kot 50-letnica. Ne počutim se tako. Ne vem, kako bi morala zgledati pri svojih letih. Vem, da ima družba svojo vizijo žensk v 50-ih, a nič od tega se ne nanaša na moje življenje in na tisto, kako jaz vidim vse skupaj," pravi Jennifer.

Svoj rojstni dan bo praznovala s pompom, saj obožuje velike proslave. Pravi, da je to edini način njenega praznovanja in da alternativa pri tem zanjo ne obstaja. Treba pa je priznati, da očitno odlično skrbi zase. Abrahamovka je še v kako odlični formi, kar pripisuje zdravemu načinu življenja in dobrim genom.