Jennifer Aniston na plaži s poletno pričesko, ki razkriva njeno naravno teksturo las, čudovita je!

Jennifer Aniston na plaži s poletno pričesko, ki razkriva njeno naravno teksturo las, čudovita je! (foto: Profimedia) Profimedia
7. 8. 2022

Obožujemo poletje in vse, kar prinaša s seboj!

"Kakšen je najnovejši trend ličenja, ki se je pojavil na naših Instagram kanalih?" se sprašujete? Senčila s sijajem, ki jih navdihujejo 90. leta? Ne. Drzno grafično črtalo za oči? Ne. Klasične nude ustnice? Tako kot lani (in vsako leto, če se ne motimo). To je videz brez ličil, seveda. Ja, prav ste prebrali - zvezdnice se razgaljajo, kar se zdi, da je trend selfijev brez filtrov in ličil. To radi vidimo.

V zadnjem mesecu smo na Instagramu videli Kourtney Kardashian, ki je delila selfie brez ličil ob bazenu, in njeno sestro Kim, ki je trikrat objavila gol obraz.

Najnovejša zvezdnica, ki je delila fotografijo brez ličil, je nihče drug kot Jennifer Aniston. Če smo iskreni, ni treba veliko razlagati, saj zvezdnica in njena fotografija govorita sama zase.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Vemo, kaj si mislite. Na žalost Jenina supermoderna modra zrcalna sončna očala zasenčijo večino njenega obraza, a tisto, kar je prikazano v vsej svoji naravni veličini, so njeni lasje. Čeprav so skriti s klobukom.

Na posnetku ima Jennifer Aniston svoje naravno teksturirane medeno blond kodre, za katere se zdi, da so zelo primerni za plažo. Primerno, saj je na plaži. Daleč stran od njenih razmršene, večplastne pričeske, ki jih je imela kot Rachel v serji Prijatelji, se vam ne zdi?

Če imate bolj ravne lase, ki jim manjka volumna, lahko tudi vi dosežete zelo podoben videz kot igralka, vendar z majhno pomočjo spreja z morsko soljo. 

Fotografije: Profimedia

Preberite več na Elle.si