Jennifer Aniston: O nesrečnem otroštvu

Vir: Story
14. 8. 2009

Zvezdniško življenje se nam vedno zdi kot iz pravljice. Nikoli pa ne pomislimo, da mogoče le ni tako. Ali pa da vsaj v njihovem otroštvu ni bilo vse z rožicami postlano. Tako je Jennifer Aniston v zadnji številki ameriške izdaje revije Elle povedala, da na otroštvo nima najlepših spominov.

Ponavadi je odnos med materjo in hčerko zelo napet. Vsaj med odraščanjem. In temu se očitno ni mogla izogniti niti Jennifer Aniston, ki ima danes 40 let. Tako kot je Michael Jackson imel težave v odnosu s svojim očetom, tudi Jennifer ni našla skupnega jezika s svojo materjo. Pravi, da zato, ker ji ni znala vliti tistega čuta za varnost in samozavesti.

Danes je Jennifer ena izmed najbolj privlačnih hollywoodskih zvezdnic, pa čeprav je k temu do neke mere pripomogla tudi plastična kirurgija. A kot otrok in pozneje kot dekle je imela zaradi svojega videza veliko težav.

Spomni se, kako je nekoč mamo vprašala, ali je tudi sama tako prikupna kot njena najboljša prijateljica Monique. “Ah, ti si tako smešna,” ji je odgovorila mama. Jennifer je takrat imela sedem let. “Ampak vsaj lagala mi ni,” danes pravi igralka. 

Dekletce je takrat hotelo več pozornosti od očeta, a je ni imelo. Nekoč je celo izginil za celo leto in nihče ni vedel, kje je. “Takrat sem ga poskušala razumeti, čeprav sem se velikokrat spraševala, kje je.”

Danes, ko Jennifer velja za eno izmed najbolj iskanih in najlepših igralk Hollywooda, je njen odnos do staršev in njihov do nje seveda povsem drugačen. Vsi so nanjo ponosni in iz njenega videza se nihče ne norčuje.

Razkrila je vse svoje čare

Jennifer Aniston trenutno snema nov film, komedijo Bounty. Med snemanjem prizorov v New Yorku je pri 40 letih pokazala vse svoje čare. Njeno telo je popolnoma izoblikovano, koža pa lepo porjavela. Večina se jih strinja, da je videti bolje kot kdaj prej.

V ameriških medijih poročajo, da je Jennifer v ljubezenskem razmerju z 39-letnim Gerardom Butlerjem. “Z Jennifer delam vsak dan in vsakič znova me preseneti njena sproščenost, umirjenost in prizemljenost,“ priznava Butler.

 

Sandra Bratuša

Nova Story že v prodaji

Story