Jennifer Aniston pokazala, kakšno frizuro je imela pred leti

Jennifer Aniston pokazala, kakšno frizuro je imela pred leti (foto: profimedia) profimedia
12. 11. 2019

Ko je Jennifer Aniston igrala v seriji Prijatelji, je njena bila njena takratna frizura izjemno priljubljena. Številna dekleta in dame so hotele imeti prav tako pričesko kot Jenniferin lik Rachel iz priljubljene serije.

A zdaj pa je zvezdnica na Instagramu razkrila, kakšna je bila njena frizura, preden je postala znana in slavna. Ob rojstnem dnevu njenega prijatelja je namreč objavila sliko iz preteklosti, na kateri je v njegovi družbi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday, Chrissy 🥳 We've come a long way, baby ❤️

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Ob tem je zapisala: "Vse najboljše, Chrissy. Že dolgo časa se poznava, srček." Sicer pa je njen profil na Instagramu, ki ga je odprla pred kratkim, že takoj na začetku dosegel številne oboževalce, ki so ji začeli slediti. Zdaj ima Jennifer že več kot 19 milijonov sledilcev.

Prva njena objava na Instagramu je bil selfie s soigralci iz Prijateljev, slika pa je v zelo kratkem času zbrala kar 10 milijonov všečkov. Objava je pritegnila toliko pozornosti, da je za nekaj časa "zrušila" stran. Njen profil je bil tako obremenjen, da so se v nekem trenutku oboževalci začeli pritoževati, da ne morejo poslediti zvezdnico.