Jennifer Aniston pokazala svojo garderobno omaro, ki je tako zelo razkošna, da bodo mnogi obnemeli

23. 2. 2024
Deli
Jennifer Aniston pokazala svojo garderobno omaro, ki je tako zelo razkošna, da bodo mnogi obnemeli (foto: Profimedia)
Profimedia

Hollywoodska igralka Jennifer Aniston je zaradi te objave dobila številne zavistne poglede dam po vsem svetu.

Skozi leta je slavna igralka Jennifer Aniston do potankosti dodelala svojo garderobno omaro, v kateri se najbolje znajde. Gre za ogromno garderobno omaro s pregradami in omaro, razdeljeno na razdelke. V njej se igralka lahko prosto sprehaja in to je tudi prostor, kjer preživi največ časa, ko se pripravlja za kakšno od pomembnih podelitev.

Jennifer Aniston ima prav gotovo garderobo, v kateri se skrivajo nekateri kosi, ki uživajo status 'kultnih kosov'. Mnogi bi radi pokukali in pobrskali po njenih obešalnikih in policah, igralka pa je v zadnji objavi na Instagramu razkrila, kako je videti del njene razkošne garderobe, ki se nahaja v njenem dvorcu  na elitnem Bel-Air, ki si ga deli s svojimi tremi psi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

In tako kot marsikatera dama sanja, so oblačila urejena v čudoviti veliki garderobi, ki je polna svetlobe in s tem seveda tudi zelo pregledna in takšna, da je v vsakem trenutku mogoče oblačila poskusiti in izbrati tista, ki bi bila najbolj primerna za določeno priložnost. Seveda ima igralka vedno tudi pomoč svojih stilistov, ki ji delo nekoliko olajšajo.

Omara je kot modni butik in je narejena iz lesenih sten, je pa tako velika, da lahko sprejme celo več članov njene ekipe, zadolžene za stajling in lepoto. Seveda je v enem delu tudi lepotni kotiček z velikim ogledalom z lučkami in stolom za sedenje med ličenjem. Jennifer ne skriva, da ta kotiček svojega doma zares obožuje in se v njem odlično počuti.

Skupne fotografije razkrivajo, kako se je igralka pripravljala na podelitev nagrad People's Choice Awards, kjer je prejela nagrado za vlogo v 'The Morning Show'. Noč podelitve je zaznamovala njena kratka črna obleka, ki je pokazala, da 'mala črna obleka' nikoli ne zataji, priljubljena pričeska 'rachelica' pa je za vedno 'as v rokavu', na katerega lahko zvezdnica TV serije računa ob prav vsaki priložnosti.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ