Jennifer Aniston posredno pokritizirala Angelino Jolie. Sta spet na bojni nogi?

Jennifer Aniston & Jason Bateman
Igralca sta sodelovala pri kar petih projektih. Jennifer za Jasona pravi, da je eden najbolj prijaznih moških, kar jih je spoznala v življenju. “Vedno je pripravljen pomagati, poslušati ali pa se zabavati. (foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, SPLASH - AKTIVNí) PROFIMEDIA PROFIMEDIA, SPLASH - AKTIVNí
15. 11. 2019

Ljubljenka občinstva iz serije Prijatelji, Jennifer Aniston, s filmi, ki jih je posnela, ni dosegla take slave, kot ji jo je prinesla omenjena serija.

Zdaj pa je oboževalce navdušila z odločitvijo o vrnitvi na televizijske zaslone v okviru nove serije The Morning Show. A je ob tej priložnosti podala pripombo za ameriške medije. Ob njenih besedah so oboževalci zaznali, da se je spravila na nekdanjo ženo Brada Pitta (tudi njenega bivšega moža), Angelino Jolie.

Nagajiva Jen je namreč v intervjuju dejala, da ne namerava igrati v Marvelovih kinematografskih uspešnicah, saj po njenem mnenju prav te zmanjšujejo vrednost filmske umetnosti. Dejala je, da najde več zadovoljstva v igranju v televizijski seriji kot v filmih o superjunakih.

Te njene besede je prenesel portal Globe magazin. Zapisali so še, da je to pravzaprav napad na Angelino Jolie, ki  naj bi kmalu zaigrala v novem Marvelovem filmu z naslovom Eternals.

Angelina se na Jenniferine besede zaenkrat ni odzvala. Morda tudi ne vidi nobene potrebe, saj je Jen ni neposredno "napadla", da bi se morala braniti. Namigovanja, taka in drugačna, pa so tako ali tako že stalnica v svetu zabavljaštva.

Priporočamo