Jennifer Aniston praznuje 50 let: Življenje se pri teh letih ne ustavi!

Jennifer Aniston praznuje 50 let: Življenje se pri teh letih ne ustavi! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: STA
11. 2. 2019

Ameriška filmska in televizijska igralka Jennifer Aniston danes praznuje 50. rojstni dan. Igralka, ki je zaslovela z vlogo v seriji Prijatelji, je o življenjski prelomnici v pogovoru za revijo Glamour dejala, da se življenje po 50. letu nikakor ne ustavi, prav nasprotno, postaja vse bolj razburljivo.

Petdeseta leta so po presoji igralke tista, ko se začenja posameznik ljubiti zaradi tega, kar je postal. Opomnila je, da staranju ne izkazujemo zadostnega spoštovanja. "Na staranje gledamo kot na nekaj negativnega, kljub temu, da se prav vsaka oseba na tem planetu stara," je menila in poudarila, da bi bilo treba staranje slaviti.

Jennifer Aniston je zaslovela z vlogo Rachel v priljubljeni televizijski seriji Prijatelji, za katero je bila leta 2003 nagrajena tudi z zlatim globusom. V zadnjih letih se je popolnoma posvetila filmski karieri in zaigrala v filmih, kot so Božična žurka v pisarni, Taksna pač je, Kdo mi ugrabi ženo, Kako se znebiti šefa 1 in 2, Cake ter Marley in jaz. Občasno se je pojavila tudi v kakšni televizijski seriji, a zgolj kot gostja.

Nazadnje je nastopila v glasbeni komediji Bunkica, v kateri igra vitko in privlačno mater najstnice močnejše postave Willowdean (Danielle Macdonald). Igralka je ob ustvarjanju tega filma priznala, da jo je osebno zaznamoval problematičen odnos z materjo Nancy Dow, ob kateri se je kot najstnica počutila zelo nesamozavestno.

Igralka je bila dvakrat poročena, prvič z igralcem Bradom Pittom, drugič pa z Justinom Therouxom. S slednjim se je razšla pred dvema letoma.

Avgusta letos bo 50 let praznoval tudi njen kolega iz priljubljene serije Prijatelji, igralec Matthew Perry.

Priporočamo