Jennifer Aniston pripravljena na novo razmerje

Jennifer Aniston pripravljena na novo razmerje (foto: Profimedia) Profimedia
7. 5. 2019

Hollywoodska igralka Jennifer Aniston je že nekaj časa samska, a je v zadnjem intervjuju priznala, da je povsem pripravljena na novo ljubezensko razmerje.

Ameriška igralka Jennifer Aniston je nedavno slavila 50. rojstni dan, v intervjuju za Harper's Bazaar pa je priznala, da je na novo razmerje ves čas pripravljena. "Moj fokus je trenutno na moji karieri, zato ne hodim na zmenke in to ni moja prioriteta. A še vedno verjamem v romantiko in ona se bo pojavila, ko jo boste najmanj pričakovali," je dejala zvezdnica, ki je doživela dve ločtivi, najprej se je ločila od Brada Pitta in nato še od igralca Justina Therouxa.

Kljub dvema ločitvama pa igralka še ni obupala nad ljubeznijo. "Ko mi bo ljubezen potrkala na vrata, jo bom sprejela razširjenih rok. Nisem nekdo, ki hitro obupa in ki ne verjame, da bi bil še kdaj lahko srečen v ljubezni. Moje življenje ni potekalo po kakšnem vnaprej začrtanem planu in nič iz moje preteklosti mi ni dalo povod, da bi v ljubezeni zgradila zidove in se zapirala vase," je bila iskrena.

"Verjamem, da imamo vsi vse polno sorodnih duš. Imam prijateljice s katerimi prijateljujem že več kot 35 let. Mislim, da smo vsi naredili nekakšen dušni načrt. Ko se srečajo te duše, naredijo malo skupnost duš, ki so med seboj trajno povezane," je še dodala igralka.

Kljub temu, da je že v zrelih letih, je še vedno videti v neverjetno dobri formi, ki bi ji jo zavidale številne predstavnice nežnejšega spola.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

[New!] Jennifer Aniston on @harpersbazaarus magazine 2019 ❤🔥. #jenniferaniston #HarpersBazaar2019

A post shared by Mariee (@faniston_almighty) on