Jennifer Aniston razkrila, da so jo silili v hujšanje za vlogo v seriji Prijatelji

Jennifer Aniston razkrila, da so jo silili v hujšanje za vlogo v seriji Prijatelji (foto: Profimedia) Profimedia
3. 10. 2019

Hollywoodska igralka Jennifer Aniston je priznala, da je morala za vlogo v kultni seriji Prijatelji izgubiti kar nekaj kilogramov.

Ko se je leta 1994 na malih ekranih pojavila serija Prijatelji so številni hitro vzljubili lik Rachel Green, ki jo je odlično odigrala Jennifer Aniston. Igralka je imela takrat komaj 25 let, kaj hitro pa je bila razglašena tudi za eno izmed najlepših žensk na svetu.

Jennifer je imela zaradi vloge v kultni serije na milijone oboževalcev po vsem svetu, saj je zaradi svoje vitke postave in očarljivega videza postala izjemno popularna. Le malo pa je bilo takšnih, ki so vedeli, da je morala igralka za vlogo Rachel izgubiti kar 14 kilogramov in da je bila ves čas snemanja pod velikim pritiskom.

"V tistem času sem pojedla preveč pomfrija in majoneze," je nekoč dejala in za revijo Rolling Stone priznala, da je ostala brez številnih vlog, ker se je producentom zdela preveč obilna.

"Moj agent mi je brez ovinkarjenja povedal, da moram shujšati in za ta nasvet sem mu zelo hvaležna. Slaba stran Hollywooda je, da sem številne vloge izgubila samo zato, ker so režiserje motili moji kilogrami," je dejala igralka, ki se je kasneje posvetila preučevanju zdrave hrane in začela vsakodnevno zahajati v telovadnico.

"Posvetovala sem se tudi s prehranskimi strokovnjaki. Bilo je neverjetno, kako se je moje telo začelo spreminjati, nikoli si nisem predstavljala, da sem lahko videti tudi tako. Hitro sem izgubila 14 kilogramov in zdrav način življenja je postal del mojega vsakdana," je še dodala. 

Priporočamo