Jennifer Aniston res ni lahko: počuti se osamljeno, prijatelji pa so zaskrbljeni zanjo

Jennifer Aniston res ni lahko: počuti se osamljeno, prijatelji pa so zaskrbljeni zanjo (foto: Profimedia) Profimedia
22. 2. 2021

Zadnji časi niso nikomur pisani na kožo, ta hollywoodska igralka pa pri tem ni nobena izjema.

Jennifer Aniston je pred kratkim praznovala 52. rojstni dan. Večji del leta je zaradi pandemije koronavirusa preživela v svojem domu v Los Angelesu, bila je ločena od svojih kolegov in ni snemala novih filmov, tako da se je vse skupaj odražalo tudi za njen rojstni dan. Ameriški Life & Style poroča, da je bila v tem času še bolj osamljena kot doslej.

Vir, ki ji je blizu, je za omenjeni medij dejal, da Jennifer obžaluje veliko tega in da ji sploh ni do kakšnih zabav. V zadnjem času se je kar precej odmaknila od prijateljev. "Ko ne dela, je doma s svojimi psi in od jutra do večera gleda nadaljevanke. Zmenki je sploh ne zanimajo," pravi omenjeni vir.

Zaradi koronavirusa ni mogla na veliko praznovati svojega rojstnega dneva, a obstajal naj bi še drugi razlog, zakaj ni bila razpoložena za to. "To zanjo ni to. Letos je preživela najbolj osamljen rojstni dan doslej. Čeprav so jo prijatelji hoteli videti, se je odločila, da bo na ta dan sama," je dejal neimenovani vir. Razmišljala naj bi tudi o drugih rečeh.

"Mislila je, da bo pri 52 letih obkrožena z otroki. Zaradi tega je čustvena, zato zavrača družbo," pravi vir. A ne glede na vse simpatična Jenifer nikoli ni izgubila nasmeha in svoje pozitivne energije, tako da so njeni oboževalci prepričani, da trenutno preživlja samo manjšo krizo ter da bo kmalu spet taka, kot so je vajeni.

Priporočamo