Jennifer Aniston spet hodi na zmenke

Jennifer Aniston spet hodi na zmenke (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
22. 7. 2018

Minilo je pet mesecev, odkar je Jennifer Aniston razpadel že drugi zakon. Z Justinom Therouxom sta se razšla in odločila oditi vsak svojo pot ...

Na začetku leta, natančneje v februarju, je Jennifer Aniston (49 let) potrdila, da se z Justinom Therouxom (46 let) razhajata. Njuna zveza je trajala sedem let, od tega sta bila poročena tri leta. Ko je že kazalo, da bo ta zakon uspešnejši od njenega prvega, ko je bila poročena z Bradom Pittom (53 let), se je obrnilo drugače.

Seveda je ločitev Jennifer sprva pognala v obup in celo v depresijo, a zdaj, pet mesecev pozneje, je vse drugače. Igralka je šla očitno naprej in se spet počuti srečno. Znova dela in občasno naj bi hodila na zmenke. Justin se po drugi strani ni dal kaj dosti motiti, saj so ga že takoj po tem, ko se je razšel z Jennifer, videvali z drugimi ženskami. Sam je sicer vseskozi zatrjeval, da ni z nobeno v zvezi, pa vendarle. Jennifer, nasprotno, se je po zakonskem brodolomu družila izključno s prijateljicami, predvsem s Courtney Cox, ki velja za njeno najboljšo prijateljico (54 let). Zdaj pa so ameriški mediji izbrskali, da naj bi se za Jennifer zanimala dva moška, ki pa nista povezana s filmom. Kdo sta, še ni znano, enemu pravijo tehnološki titan, ki naj bi se pred kratkim razšel s soprogo in si na vse kriplje prizadeva osvojiti Jennifer. Spoznala naj bi se prek prijateljev. Drugi, ki ji dvori, pa naj bi bil uspešen poslovnež zabavne industrije, Jennifer pa ga je spoznala sama. Pred nekaj meseci naj bi začela sodelovati pri skupnem projektu.

Jo je res izkoristil?

Jennifer in Justin sta svojo ljubezensko zgodbo začela leta 2011, poročila pa sta se šele leta 2015. Njeni prijatelji nad njuno zvezo niso bili nikoli najbolj navdušeni, marsikdo je bil namreč prepričan, da je Justin igralko izkoristil zaradi slave in denarja in menijo, da je postal znan šele zaradi nje. Poleg tega naj bi bil tudi velik zapeljivec in je velikokrat pogledal za drugimi ženskami.

Poleg tega se nista mogla najbolje dogovoriti, kje bi živela. Justin se je počutil doma v New Yorku, medtem ko je Jennifer navijala za to, da bi živela v Los Angelesu, saj ji bolj prija toplo podnebje. Na koncu sta le dejala, da se razhajata prijateljsko in da bosta to gojila še naprej, čeprav sta šla vsak svojo pot. Njeni dobri prijatelji pravijo, da je Jennifer prevečkrat jokala zaradi njega in da je res dobro, ker nista več skupaj. "Justin je klasični zapeljivec, ki mora nenehno dvoriti drugim ženskam," pravi ena od igralkinih prijateljic.

Najbolj žalostno pa je to, da je flirtal tudi z njenimi prijateljicami, kar naj bi jo povsem zlomilo. Včasih sta bila sprta dolge tedne in karkoli sta poskušala, da bi njun zakon funkcioniral, ni delovalo. Jennifer je dejala, da nikoli ni imela občutka, da imata z Justinom pravi zakon. Ona je bila najraje doma, v družbi prijateljev, on pa je raje hodil po nočnih klubih. Njeni prijatelji danes pravijo, da je bilo res le vprašanje časa, kdaj se bo njun zakon razletel na koščke. Jennifer je pogosto jokala pri prijateljici Courtney Cox, ki ji je tudi svetovala, kako naj se reši te more. A Jennifer je morala sama priti do rešitve. Ker je on bil veliko zdoma, v New Yorku, kjer je tudi snemal, je bila njuna zveza bolj na daljavo. Nemalokrat je Jennifer rekla, da se v zakon počuti bolj osamljeno, kot pa če je samska.

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia