Jennifer Aniston: V iskanju gospoda pravega

Vir: Story
20. 5. 2011

Ljubezensko življenje igralke Jennifer Aniston že od nekdaj zbuja gromozansko zanimanje medijev in javnosti. In kako ji gre na tem področju? Tako zelo lepa, tako zelo uspešna, tako zelo bogata, a tako zelo sam(sk)a, bi lahko rekli. Sam(sk)a, a še zdaleč ne osamljena. Po novem se menda spet nekaj kuha z Brad … leyjem!

Seznam žrebcev, ki so ali pa vsaj naj bi greli posteljo privlačne 42-letne hollywoodske zvezdnice, ki nam kljub vlogam v številnih bolj ali manj uspešnih romantičnih komedijah še vedno ostaja v spominu predvsem kot simpatična Rachel Green iz (nekdaj) izredno priljubljene humoristične serije Prijatelji, je blazno dolg.

V začetku devetdesetih, ko je bila še precej neznana, se je 168 centimetrov visoka lepotička videvala s Charliejem Schlatterjem, soigralcem iz humoristične televizijske serije Ferris Bueller, zatem je hodila na zmenke z glasbenikom Adamom Duritzom in bila celo zaročena z igralcem Tatom Donovanom, s katerim pa se nikoli ni sprehodila do oltarja. S po mnenju številnih najlepšim moškim na svetu Bradom Pittom, s katerim sta se seznanila maja 1998, ko je Jen v Teksasu snemala komedijo Office Space, se je poročila 29. julija 2000.

Živela sta v ogromni vili v Los Angelesu in med drugim razmišljala o naraščaju. In čeprav je njun zakon veljal za enega najtrdnejših v Hollywoodu, sta 6. januarja 2005 naznanila ločitev. Splošno znano je, da je bila glavna 'krivka' požiralka moških Angelina Jolie, ki ji je Brada speljala, ko je z njim snemala akcijsko romantično komedijo Gospod in gospa Smith.

Po ločitvi je v igralkino življenje vstopil igralec Vince Vaughn. Njuno razmerje je bilo deležno izredne medijske pozornosti, začele so se pojavljati govorice o morebitni zaroki in o tem, da se bosta preselila v Avstralijo. No, že decembra istega leta pa sta predstavnika obeh zvezdnikov potrdila informacijo, da sta se njuna varovanca razšla. Vincea je menda motila prav velikanska medijska pozornost, ki ga je spremljala kot fanta tako slavne igralke.

Sledila je kratka romanca z britanskim manekenom Paulom Sculforjem. Takrat je govorila, da je spet srečno zaljubljena in zelo ponosna nanj. Dejala je, da je lep, pameten in predvsem odličen ljubimec. “Paulu je že rekla, da se ji zdi, da je on moški njenega življenja. Povedala mu je tudi, da je v postelji precej boljši od Brada in Vincea,” je izdal dobro obveščeni vir. Zdelo se je, da je razmerje med igralko in dve leti mlajšim modelom postalo zelo resno, še posebej po tem, ko je Jennifer povabila Paulove starše, ki živijo v Angliji, na obisk v svojo vilo v Los Angelesu. Razmišljala je celo o tem, da bi zaradi njega zapustila sončni Hollywood in se preselila v deževno angleško prestolnico. No, kljub vsem tem načrtom pa je šlo tudi to razmerje po gobe, uradno zato, ker sta bila oba preveč zaposlena s svojima karierama, da bi se lahko posvetila drug drugemu. Paul pa je svojim prijateljem pozneje razkril verjetno pravi razlog za konec razmerja - zbežal je stran od slave. “Živel je povsem normalno življenje, že v naslednjem hipu pa je bil na naslovnicah vseh revij v Ameriki,” je razkrila Paulova prijateljica in dodala: “Ugotovil je, kaj pomeni pritisk slave. To je nekaj, kar si želiš le toliko časa, dokler tega ne dobiš.” Jen pa je povedala, da si - čeprav je med njima vladala močna kemija - želi moškega, na katerega se lahko opre, zanese in s katerim bi lahko zasnovala družino. Sculfor pa je na žalost popolno nasprotje tega. Zaradi posla veliko potuje, poleg tega pa je nenehno obkrožen z lepoticami. Jen in Paul sta - zavedajoč se, da njuna zveza ne bi imela prihodnosti - tako ostala le prijatelja.

Sledil je glasbenik John Mayer, ki je pri njej požel ravno tako veliko navdušenje kot vsi bivši fantje. Prijateljem je kmalu zaupala, da je tudi on boljši ljubimec od njenega nekdanjega soproga. Še več, označila ga je za svojega najboljšega ljubimca do zdaj, saj so njegove veščine v postelji po njenih besedah neprekosljive. Govorila je celo, da bi se njuna zveza utegnila končati z zakonom. Z vstopom v zakon je namreč nameravala proslaviti svoj 40. rojstni dan. Jen je v tistem času intenzivno razmišljala tudi o materinstvu. Prav na tem področju pa se je z devet let mlajšim glasbenikom zataknilo. John je namreč ugotovil, da je premlad za naraščaj, da med njima ni več kemije in da ima še vedno preveč dela s svojo kariero, da bi se odločil za tako veliko spremembo v svojem življenju, zato jo je popihal. Nekoliko drugačna pa je bila njena plat zgodbe, ko je pojasnila razloge za pretrganje zveze z Johnom. “Jen noče govoriti o koncu razmerja z Mayerjem, a moram povedati, da je ona zapustila njega, ne pa on nje, kot John govori medijem. Prav zato, ker se obnaša kot otrok, mu je dala košarico,” je razkril njen prijatelj. “Izkoriščal jo je za promocijo svojega benda. Klical je paparace in jim sporočal, kje sta, da bi ju lahko fotografirali. Nikoli ni imel niti ficka. Jen je financirala njegovo življenje rokovskega zvezdnika.” Čeprav je John mlajši, pa je očitno bolj zrel od Jennifer, saj ji je ponudil možnost, da bi ostala prijatelja, ona pa za to ni hotela slišati. Morda tudi zato ne, ker je bilo več kot očitno, da jo je razpad zveze prizadel.

Za konec ljubezni sta vedno kriva dva in največja igralkina slabost naj bi bila, da v želji, da bi se po hitrem postopku poročila in si ustvarila družino, preveč uklešči svoje izbrance. V tistem obdobju je zvezdnica kar nekoliko obupala nad moškimi, kar je ne nazadnje dokazovala tudi njena izjava, da bi bilo prekrasno, če bi bili moški kot psi. Pojasnila je, da bi v tem primeru morda lažje shajala s predstavniki močnejšega spola, saj ima doma dva štirinožna prijatelja, Normana in Dolly. “Psi mahajo z repi od sreče, ko gospodar pride domov, in bilo bi lepo, da bi tudi moški tako veselo pritekli k svoji ženi. To navdušenje sem pri svojih moških vedno pogrešala,” je izjavila igralka, ki je bila že takrat kar precej trdno prepričana, da v doglednem času ne bo našla ljubezni svojega življenja, zato je že razmišljala o drugih metodah, s katerimi bi čim prej uresničila svoje življenjske sanje in postala mamica. Večkrat je dala zamrzniti svoja jajčeca, poleg tega pa je ena najlepših žensk na svetu nekaj časa povsem resno razmišljala o darovalcu sperme in posvojitvi. Govorice o tem so bile še posebno glasne, ko je obiskala neko mehiško sirotišnico. Lani, kmalu po dopolnjenem 41. letu starosti, se je po pomoč menda celo zatekla k agenciji, ki posreduje partnerje. Za storitve ženitne posredovalnice Kelleher International naj bi bila pripravljena plačati približno 720 tisoč evrov, če bi ji našla sanjskega partnerja.

Po koncu razmerja z Mayerjem, ki je bilo njeno zadnje razmeroma resno razmerje, pa so jo mediji povezovali z nešteto moškimi. Igralka, ki naj bi bila po trditvah medijev že vse od ločitve od Brada Pitta na nenehnem lovu za moškim, saj si močno želi ustvariti družino, naj bi glavo med drugim zmešala Paulu Ruddu, ki je imel tudi gostujočo vlogo v humoristični seriji Prijatelji. Po dolgih letih prijateljstva naj bi zvezdnika nenadoma ugotovila, da sta noro zaljubljena in da preprosto ne moreta več shajati drug ­brez drugega, čeprav je Paul že dolgo poročen in ima dva otroka. Jennifer pa naj za to ne bi bilo mar, saj je ne nazadnje tudi njej druga 'ukradla' moža.

Med 'osumljenimi' je bil tudi Jason Sudeikis, ki ga je spoznala na snemanju filma Lovec na glave, torej na tistem snemanju, na katerem naj bi se - sodeč po govoricah - zbližala tudi s svojim soigralcem Gerardom Butlerjem, ki jo je s škotskim humorjem spravljal v dobro voljo. Tudi v tem primeru je šlo za zvezdniško razmerje, ki nikoli ni bilo uradno potrjeno.

Za ogorčenje marsikoga je poskrbela, ko je v javnost pricurljala informacija, da si je privoščila več romantičnih večerij s Christopherjem Gartinom, uradno še poročenim zvezdnikom serije Prava kri in očetom dveh otrok, ki je bil ravno v tistem času v ločitvenem postopku. Za dodatno razburjenje je poskrbela še informacija, da je Jennifer že več kot deset let dobra prijateljica njegove družine.

Kot da vse to še ne bi bilo dovolj in kot da Jennifer še ne bi bila polno zasedena z vsemi temi romantičnimi zmenki in večerjami, naj bi zanimanje za svojo igralsko kolegico izkazal tudi sloviti komik Jim Carrey. Govorilo se je, da bi soigralca iz romantične komedije Vsemogočni Bruce lahko postala naslednji hollywoodski sanj­ski par. Glavna ovira na poti do uresničitve tega cilja je bila menda Jimova bivša partnerica Jenny McCarthy, ki je Jenniferina dobra prijateljica. In očitno je bila to dovolj velika ovira, da tudi iz te moke ni bilo kruha.

Zadnji, a še zdaleč ne najmanj pomemben hollywoodski žrebec, ki ga povezujejo z njenim imenom, pa je Bradley Cooper. O njuni zvezi se je ugibalo že leta 2009, zdaj, ko je Bradley zapustil Renée Zellweger, pa naj bi se odločila, da bosta dala svojemu razmerju še eno priložnost. Govori se celo o novi zvezdniški poroki! “Jennifer in Bradley čedalje več časa preživljata skupaj. Komaj sta začela spet graditi odnos, a Jennifer je zelo vzhičena in srečna zaradi tega. Začela sta se videvati v New Yorku, zdaj pa zmenke nadaljujeta tudi v Los Angelesu,” je aprila izjavil vir, ki je domnevnemu paru blizu. Vse lepo in prav, ostaja le vprašanje, kako to, da ima Bradley dovolj časa za Jennifer, glede na to, da je končal razmerje z Renée s pojasnilom, da trenutno nima časa za ljubezen.

Da Jennifer prija njen samski stan in da bistvo njenega življenja ni izključno v tem, da končno ujame moškega svojega življenja, s katerim bi imela veliko otrok, je za številne komaj predstavljivo. Kakorkoli že, mi bomo v novega moškega v njenem življenju verjeli šele takrat, ko bomo videli fotografije, na katerih se bo poljubljala z njim. Do takrat pa naj ima Jennifer toliko zmenkov na romantičnih večerjah, kolikor jih le prenese njena tehtnica.

Nova Story že v prodaji

Story