Jennifer Aniston že od leta 1995 nosi en in isti model obleke

13. 1. 2024
Deli
Jennifer Asniston na podelitvi zlatih globusov 2024. (foto: Profimedia)
Profimedia

Priljubljena igralka Jennifer Aniston je na rdeči preprogi za podelitev zlatih globusov blestela v obleki, ki je najboljša predstavnica minimalizma 90. let.

Prav ta model obleke pa je naredil njo in njen lik iz Prijateljev, Rachel Green, ikono sloga oblačenja. Če je obstajala modna omara, ki je obsedla celotno generacijo 90-ih, je bila to omara Rachel Green iz kultnih Prijateljev. In le malokdo je pričakoval, da bo njena priljubljenost prehitela čas in da bo tudi več desetletij kasneje videz glavne junakinje priljubljene serije še naprej močan navdih.  

Jennifer na premieri filma Rumour has it leta 2005.

Jennifer na premieri filma Rumour has it leta 2005.

Profimedia

In enako se je zgodilo s stilom igralke, ki je utelešala Rachel Green. Dober dokaz za to je obleka, v kateri se je Jennifer pojavila na letošnji podelitvi zlatih globusov. Tudi ob tej priložnosti je ostala zvesta svojemu slogu in se odločila za sproščen in minimalističen dizajn. 

PREBERITE ŠE:

Mnogi so takoj potegnili vzporednico z njenim prepoznavnim minimalizmom in  z večernimi oblekami, ki jih nosi že od leta 1995. Tako je je nosila na podelitvi emmyjev leta 1995. Takrat je odkrila popoln model črne obleke, brezhibno elegantne in preproste, ki ji odlično pristoji.

Profimedia

Od takrat je Jenn ob številnih priložnostih nosila enak dizajn s spremembami v dolžini in volumnu krila. Vendar pa je obleka vedno ohranila isto osnovo: črno barvo, zgornji del v obliki korzeta brez naramnic, ki odlično oblikuje vratni izrez in krilo, ki sledi liniji telesa. 

Letos je iizbrala obleko s podpisom Dolce & Gabbana, narejeno po naročilu samo zanjo. Brezhibno elegantna obleka brez naramnic je zgoraj oprijeta v obliki srčkanega steznika in krilo s subtilno lesketajočimi večplastnimi detajli kapice.

Poleg zlatih globusov 2024 in emmyjev 1995 je Jennifer Aniston v preteklih letih nosila nešteto črnih oblek brez naramnic, kar dokazuje, da je s to elegantno obleko nemogoče zgrešiti. Svoj stajling je redno doponi s črnimi čevlji, kot so sandali s tankimi paščki, brezčasni salonarji ali odprti sandali. 

Profimedia

BONUS VIDEO:  V najnovejšem podkastu 1, 2, 3 …bis! se Tilen Artač s svojima sogovornikoma pogovarja o fascinantnem svetu zvoka. Boljšega gosta za to temo, kot je Franc Kuzma - svetovno priznani strokovnjak na področju gramofonov in zvočne reprodukcije – si ne bi mogel želeti. Zraven je povabil zagrizenega avdiofila Aleša Kacjana, ki je bil 40 let prvi flavtist Orkestra Slovenske filharmonije. 

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk