Jennifer Garner in Ben Affleck vložila papirje za ločitev

Jennifer Garner in Ben Affleck vložila papirje za ločitev (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
3. 5. 2017

IIgralca Jennifer Garner in Ben Affleck sta se leta 2015 razšla, a če gre verjeti dobro obveščenim, sta vseeno upala, da jima ne bo treba vložiti ločitvenih papirjev.

Par naj bi se kar dve leti trudil, da bi zgladil nesoglasja in znova našel skupen jezik. Žal jima to ni uspelo, zato sta se odločila, da po 12 letih zakona tega dokončno končata.

Pred dnevi sta tako tudi predala ločitvene papirje, v katerih sta zaprosila za skupno skrbništvo nad njunimi tremi otroki, Violet (11), Seraphino (8) in Samuelom (5), saj sta jih tudi zdaj vzgajala skupaj in se trudila, da sta vsak prosti trenutek preživela z njimi.

Nekoliko pa se bo verjetno razpotegnila le delitev njunega skupnega premoženja, saj par nima predporočne pogodbe. Sicer naj bi bila igralca kljub razhodu dobro ter se trudita normalno živeti naprej. Jennifer se je tako že lotila delovnih obveznosti, Ben pa se je izselil iz družinske hiše in naj bi že hodil na zmenke. Vseeno pa ostaja v dobrih odnosih tudi zaradi otrok, ki jih bosta vzgajala skupaj.

Tina Ambrožič