Jennifer Grey nekoč in danes

KLASIKA
Jennifer in Patrick Swayze v filmu Umazani ples. (foto: Foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, ALBUM) Foto: PROFIMEDIA PROFIMEDIA, ALBUM
Vir: Story
17. 3. 2019

Več kot 30 let je že minilo od kultnega filma Umazani ples.

Takrat sta v njem blestela danes žal pokojni Patrick Swayze in Jennifer Grey, ki pa pozneje ni dosegla pričakovane slave. V času, ko je film prišel na platna, je bila v skrivni zvezi z igralcem Matthewom Broderickom. Njuna ljubezen pa je postala javna po tem, ko sta bila udeležena v nesreči, v kateri sta umrla dva človeka. Zaradi tega se je Jennifer za nekaj časa umaknila iz igralskega sveta. Ko je bila na vrhuncu kariere, pa se je odločila za plastično operacijo nosa, kar ni bila dobra odločitev. Poleg tega je postala odvisna od operacij.

“V operacijsko sobo sem odšla kot zvezda, ven pa sem prišla kot anonimna ženska. Vedno bom ostala igralka, ki so jo vsi poznali, zdaj pa je ne pozna nihče,” pravi in obžaluje svojo odločitev. Danes je stara 58 let in je še vedno v odlični formi, saj se ukvarja s plesom. Od leta 2001 je poročena z igralcem Clarkom Greggom, s katerim ima hčerko Stello.

Fotografije: Profimedia

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story05/2019

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story 05/2019

Story 05/2019, od 28. 02. 2019