Jennifer Lopez: Diva ljubezenskih zdrah

Jennifer Lopez (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Story
22. 1. 2012

Jennifer Lopez je lepa, uspešna, nesramno bogata in mati dveh prekrasnih otrok. Do nedavnega je bila tudi srečno poročena z Marcom Anthonyjem, a je po sedmih letih ušla iz zakona in se zdaj zabava z 18 let mlajšim ... Marsikdo se sprašuje, kaj jo je pičilo? Mogoče kriza srednjih let, čeprav jih ne kaže 42, ali pa samo nenehna želja po vznemirljivih razmerjih?

In ta vznemirjenja ji niso tuja. Na seznamu moških, s katerim je imela resne zveze, so Ojani Noa, s katerimi je bila na kratko tudi poročena, P. Diddy, Chris Judd, Ben Affleck in Marc Anthony, s katerim je zdržala v zakonu sedem let. Zadnji v vrsti je mladenič, 24-letni Casper Smart, plesalec, tako kot je bil tudi njen prvi mož.

Težava je le v tem, da je vse kaj drugega kot bogat in da nikakor ne more zadovoljiti potreb svoje starejše ljubice. In ker je Jennifer vajena imeti okoli sebe le premožne moške, se je naveličala vedno in povsod plačevati, zato se je odločila, da bo Casperju dajala 10.000 dolarjev tedenske žepnine. ‘’Zoprno ji je bilo, da je morala vedno sama dajati kartice in plačevati račune po klubih, restavracijah in trgovinah. Zdaj mu daje denar in ima vsaj boljši občutek,’’ je novinarjem povedal neki njen prijatelj.

Marc Anthony je seveda zelo jezen, saj je prepričan, da je mladec z njo le zaradi denarja, in nikakor ni zadovoljen, da se druži in dobro razume z njegovima otrokoma. Vendar pa je očitno tudi Marc (43) našel novo ljubezen. Na svojem profilu na Facebooku je objavil fotografijo poljuba z novim dekletom, ki je, kako priročno, venezuelska manekenka Shannon de Lima. Zanimivo je, da je tudi Shannon, enako kot fant Lopezove, stara 24 let. Parček si prek spletnih omrežij izmenjuje ljubezenska sporočila, Marcov posvojeni sin Chase Muniz pa je šel celo tako daleč, da je očeta in Shannon že razglasil za najlepši par leta 2012. Pravi, da je srečen, ko je njegov oče srečen.

Kljub vsemu pa sta Marc in Jennifer ostala v dobrih odnosih, čeprav je sprva kazalo drugače. Marsikdo je bil izjemno presenečen, ko sta skupaj prišla na promocijo novega resničnostnega programa Q Viva The Chosen. Držala sta se celo za roke, kot povsem normalen zaljubljen par. Pred kamerami sta se objemala, Marc pa je Jennifer pomagal, da je sedla na visok stol, pri tem pa ji je dal kompliment za nakit, ki ga je nosila. Nekateri so celo zapisali, da sta se pobotala, a verjetno le ni tako. Posel je pač posel in očitno sta ugotovila, da je bolje dobro sodelovati kot pa biti na bojni nogi. Poleg tega imata dvojčka, dveletna Emmo in Maxa, ki zagotovo ne bi bila srečna, če bi bila njuna starša sprta.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story