Jennifer Lopez in Alex Rodriguez: Rojstni dan v stilu

Jennifer Lopez in Alex Rodriguez: Rojstni dan v stilu (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
10. 8. 2017

Kako proslaviti rojstni dan, če ste zvezda? Z veliko zabavo, seveda. To sta si privoščila tudi igralka Jennifer Lopez, ki je 24. julija dopolnila 48 let, in njen izbranec, nekdanji igralec bejzbola Alex Rodriguez, ki je 27. julija dopolnil 42 let.

Ker sta njuna rojstna dneva le nekaj dni narazen, sta ju letos proslavila kar na skupni zabavi, ki sta jo organizirala v Miamiju. Na njej so se zbrali vsi ožji družinski člani para ter tudi prijatelji, med katerimi je bilo kar nekaj znanih obrazov.

Sicer pa so bile vse oči usmerjene v slavljenca, ki sta bila izjemno dobre volje in sta si ves čas izmenjevala nežnosti. Ne moremo pa mimo tega, da je bila lepa igralka videti odlično. Čeprav je letos dopolnila 48 let, se zdi, da ji leta ne morejo do živega.

Za to so seveda malce krivi geni, veliko pa ima pri tem tudi zdrav način življenja. Igralka namreč pazi na prehrano in pridno telovadi, da kar žari, pa je zagotovo kriv tudi njen novi izbranec. Pred kratkim je Jennifer v intervjuju za revijo Extra povedala, da je z Alexom zelo srečna, saj je fant zelo ljubeč očka, dober do bližnjih, skrben, odgovoren, sposoben ter sploh vse tisto, kar si ženska želi, da bi moški bil.

Tina Ambrožič

Priporočamo