Ta pri nas znani par ima zdaj takšno hudo krizo v zakonu, glasno se šušlja o ločitvi

19. 6. 2024
Deli

Govorice o ločitvi se še vedno ne umirjajo, najnovejše fotografije, posnete pretekli vikend, pa jim ne gredo v prid.

Po tem, ko sta pretekli vikend skupaj preživela nekaj ur v svoji vili, vredni 60 milijonov dolarjev, o kateri se je v medijih veliko pisalo v zadnjem času, sta Ben Affleck (51) in Jennifer Lopez (54) nadaljevala druženje v Affleckovi hiši v Brentwoodu, ki jo že mesece najemata. A nista bila sama, poroča Page Six. Tam naj bi bila tudi Affleckova nekdanja žena Jennifer Garner (52), a ostale podrobnosti niso znane. Jennifer, kot pišejo mediji, naj ne bi več mogla rešiti svojega zakona z igralcem. "Jenny se je resnično trudila, a ne more več, ne gre na bolje, vse je slabše," je povedal vir blizu para.

Spomnimo, govorice o ločitvi Jennifer Lopez in Bena Afflecka so postale vse glasnejše, potem ko je v javnost prišla informacija, da je agent Santiago Arana iz "The Agency", ene najboljših agencij, specializiranih za promet luksuznih nepremičnin, prevzel prodajo njunega doma na Beverly Hillsu. Da se vila, ki sta jo kupila pred enim letom, prodaja, je bilo objavljeno že prejšnji teden, ko jo je na straneh luksuznih domov, dostopnih za nakup, objavila agencija Zillow.

Cena razkošnega doma hollywoodskega para znaša 65 milijonov dolarjev, gre pa za posestvo s površino 6 hektarjev. Na parceli se nahaja glavna stavba s 17 spalnicami, pa tudi hiša za goste s hišo za čuvaje, garaže za 15 avtomobilov, parkirišče, ki sprejme do 80 vozil, ter odprt športni kompleks s košarkarskim igriščem, telovadnico in boksarskim ringom. Na posestvu se nahajata tudi zunanji bar in bazen impresivne velikosti, piše Daily Mail.

Zasebni problemi, skozi katere trenutno krmarita Ben Affleck in Jennifer Lopez, so pustili sled tudi na njunem delu. Jennifer naj bi julija začela turnejo "This Is Me... Live", vendar se to ne bo zgodilo, kar je tudi sama potrdila. "Srce je popolnoma zlomljeno in sem obupana, ker sem vas razočarala. Prosimo, vedite, da tega ne bi storila, če ne bi čutila, da je to nujno potrebno. Obljubim, da se vam bom oddolžila in bomo spet skupaj. Vse vas zelo ljubim. Do naslednjič," je sporočila obupana Lopez v objavi. Nedavno je promovirala tudi nov film "Atlas", medtem ko Ben snema svoj novi film "Računovodja 2". Že nekaj časa živita ločeno, vendar se še vedno vidita in sta v stiku, čeprav sta bila večkrat opažena brez poročnih prstanov. Ali je to zares konec slavnega zakona pa bo že kaj hitro jasno.

Preberite še:

Neee, Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in tole so slišali vsi, tukaj vas čaka posnetek