Jennifer Lopez in Lenny Kravitz?! TA slika je oboževalce prepričala, da sta skupaj, onadva pa ničesar ne komentirata

Jennifer Lopez in Lenny Kravitz?! TA slika je oboževalce prepričala, da sta skupaj, onadva pa ničesar ne komentirata (foto: Profimedia) Profimedia
7. 5. 2021

No, ni dolgo trajalo, da se pojavijo prva ugibanja o novi romansi seksi pevke in igralke.

Pred nekaj tedni sta Jennifer Lopez in Alex Rodriguez uradno sporočila, da je njuna štiriletna zveza končana. "Dojela sva, da sva boljša kot prijatelja in se veseliva, da bova to še naprej ostala. Prav tako bova še sodelovala in podpirala drug drugega pri skupnem delu in projektih," je pisalo v njunem skupnem sporočilu.

A ameriški tabloidi se niso zadovoljili zgolj s tem, temveč so takoj začeli intenzivneje "vohljati" okrog tega, kaj se dogaja z Jennifer. Ko je med njo in Alexom potekala prava drama, je v celo zgodbo "padel" še seksi pevec Lenny Kravitz, s katerim Jennifer sodeluje pri snemanju filma Shotgun Wedding.

Kot poroča ameriški magazin In Touch, se je med njima začelo dogajati nekaj več. Ker se Jennifer in Alex kljub prizadevanjem nista pobotala, sta pevka in Lenny dobila priložnost, da poglobita svoje prijateljstvo. Zato ne čudi dejstvo, da so oboževalci zastrigli z ušesi, ko so videli sliko, na kateri sta Lenny in Jennifer - takoj so začeli sklepati, da se med njima dogaja nekaj več.

"Jennifer, po tolikih letih poznanstva sva končno dobila priložnost delati skupaj in ustvarjati. To je izkušnja, ki mi bo vedno pri srcu. Z ljubeznijo in spoštovanjem," je Lenny zapisal pod njuno skupno sliko.

Seveda so komentarji kar deževali: "Ta dva sta zagotovo skupaj," "Samo poglejte, kako jo gleda," "Poglejte njen nasmeh" in podobno. No, dvojec je s tem, da teh namigovanj ni komentiral, le še vzpodbudil govorice. Kaj je res in kaj ni, bo kot običajno pokazal čas. A moramo priznati: res sta čudovita skupaj, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lenny Kravitz (@lennykravitz)

Priporočamo