Jennifer Lopez in njene večne ljubezenske zdrahe: Večkrat je našla usodno ljubezen, a se ji ni izšlo

Bosta rešila težave? <br />Alex in JLo utrjujeta odnos. (foto: Foto: Niviere David/Abacapress.Com) Foto: Niviere David/Abacapress.Com
Vir: Story
18. 4. 2021

Kot strela z jasnega je odjeknila vest, da sta se latino pevka in igralka Jennifer Lopez (51) in nekdanji profesionalni igralec bejzbola Alex Rodriguez (45) razšla.

Pred dvema letoma sta se zaročila, poročnega datuma pa od takrat nista nikdar potrdila. No, to ne bi bilo prvič, Ben Affleck (48) jo je praktično zapustil pred oltarjem. "Mislila sem, da je najina ljubezen kot pravljica. Sanjala sem o otrocih, Ben pa me je tako ponižal kot še nihče doslej," se spominja pevka svoje propadle zveze z igralcem, ki pa je po drugi strani govoril, da je bila zveza z Jennifer zelo obremenjujoča in ga je dušila. In kaj naj bi bilo narobe v zvezi z Alexom? Če gre verjeti pisanjem tujih medijev, naj bi bil šarmantni športnik nezvest. Šušlja se namreč, da je imel afero z vzhajajočo zvezdnico resničnostnih šovov Madison LeCroy (31).

Že v srednji šoli je bila v resni zvezi

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez je imela prvo resno zvezo v svojih zgodnjih 20. letih, ko je bila zaljubljena v Davida Cruza, ki ga je poznala še iz srednje šole. Skupaj sta bila kar deset let, pozneje pa je rekla, da sta se razšla, ker sta bila enostavno premlada in premalo izkušena. Zanj je vedno govorila, da jo pozna kot nihče drug. Mogoče tudi zato, ker je takrat bila ta zveza še daleč stran od javnosti, saj Jennifer še ni bila slavna.

Tri leta po razhodu s Cruzom je v njeno življenje prišel natakar Ojani Noa (46). Spoznala sta se v neki restavraciji v Miamiju in leta 1997 sta celo stopila pred oltar. Zakon je trajal deset mesecev. Za molk o njunem skupnem življenju in pa da ne bi objavil seksi filmčkov mu je plačala 4 milijone dolarjev, kar pa mu očitno ni bilo dovolj. Čez nekaj let je hotel napisati knjigo o njunem skupnem življenju, a ji je tudi to uspelo preprečiti. Jennifer je celo dobila od nekdanjega soproga odškodnino okoli milijona dolarjev. No, še enkrat je potem poskusil objaviti porno filmček, a mu je sodišče preprečilo tudi to.

Najprej raper, nato plesalec ...

Jennifer Lopez

Jennifer je postajala vse bolj in bolj popularna, zagledala pa se je v raperja Seana Combsa (51), ki ga bolj poznamo pod imenom Puff Daddy. Skupaj sta bila dve leti, razšla pa sta se, ker ji je bil nezvest. "Nikdar ga nisem dobila z drugo žensko, priznam, a vseeno sem vedela, da me vara. Ko je dejal, da gre s prijatelji v klub in je domov prišel šele naslednji dan ali čez tri dni, sem vedela, da je bil s kakšno žensko."

Prišlo je leto 2001 in Jennifer je v drugo dahnila usodni da. Tokrat je bil njen izbranec plesalec Chris Judd (51), ki ga je spoznala na snemanju videa za pesem Love Don't Cost a Thing. V tistem času je tudi podpisala pogodbo za vlogo v filmu Enough, doživela pa je tudi živčni zlom. “To je bilo grozno obdobje. Povsem sem se umaknila iz javnosti. Nisem mogla ne hoditi, govoriti in živeti nasploh. Bila sem doma, samo ležala sem in čakala, da bo minilo. Pri tem pa nisem želela, da ljudje vidijo, v kakšnem stanju sem,” je šele čez leta spregovorila o tem obdobju.

Ben Affleck jo je pustil pred oltarjem

Jennifer Lopez

Ljubezen s Chrisom je vzdržala osem mesecev, nato pa se je pevka na snemanju filma Gigli zaljubila v igralca Bena Afflecka (48). V medijih so ju poimenovali Bennifer in Ben jo je leta 2002 zaprosil za roko. Podaril ji je zaročni prstan v vrednosti skoraj 2 milijona dolarjev. "On je moški mojega življenja in upam, da bova kmalu družina …" je bila Jennifer navdušena. Poroka je bila načrtovana 14. septembra 2003 v Santa Barbari. Tri ure pred začetkom pa je Ben poroko odpovedal. Pozneje je za polom krivil tudi medije, ki naj bi jima sledili na vsakem koraku. No, Ben je Jennifer tudi obtožil, da je zaradi nje nazadovala njegova igralska kariera. "Moje srce je bilo povsem zlomljeno. Ben je bil moj prijatelj, poznala sem ga dolga leta in res sem bila vanj zaljubljena."

Jennifer Lopez

Očitno pa Jennifer ni dolgo žalovala za propadlo zvezo, saj so jo že čez dva meseca fotografi ujeli v objemu prijatelja, pevca Marca Anthonyja. Ponovno je zatrjevala, da je to tisto pravo. Par se je na skrivaj poročil leta 2004, v zvezi sta dobila dvojčka Emmo in Maxa (13). Žal pa se tudi ta zveza ni obdržala in leta 2011 sta objavila, da se ločujeta. "Ločitev me je zelo potrla, družina mi namreč pomeni vse, a je razpadla. Vseeno pa nisem izgubila vere v ljubezen. Rada sem poročena in želim se ponovno poročiti. Ne vem sicer, kdaj, nekoč pa le."

Tudi tokrat ni trajalo dolgo, ko je v življenje JLo prišel nov moški, to je bil kar 18 let mlajši plesalec in igralec Casper Smart (33). V tistem času so mediji ugibali o tem, ali je mogoče z igralcem Bradleyjem Cooprom (46), a to ni bilo nikoli potrjeno. S Casperjem sta imela burno vezo približno pet let, dokler ni leta 2017 v njeno življenje stopil Alex Rodriguez. Njena sorodna duša, kakor je rekla. In res je vse kazalo na to, do pred kratkim, ko je odjeknilo, da naj bi se razšla.

Trudita se za svoj odnos

Nekaj dni po udarni vesti se je oglasil Alex Rodriguez in dejal, da se z Jennifer nista razšla, temveč da se trudita, da bi odnos okrepila. Na Instagramu je celo objavil fotografijo, ko je svojo zaročenko obiskal v Dominikanski republiki. Oglasila se je tudi Madison LeCroy, s katero naj bi Alex prevaral Jennifer. “Nikoli nisva imela afere, z Alexom sva le prijatelja in samo pogovarjala sva se prek videoklica,” je dejala. Jennifer je po odmevni novici poklicala nekdanjega soproga Marca Anthonyja, s katerim sta ostala v dobrih odnosih. Očitno je je potolažil in ji dal nekaj spodbudnih besed za naprej. Ali jima bo uspelo zgladiti načeto zaupanje, bomo pa še videli.

Napisala: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story