Jennifer Lopez je na poroko povabila tudi svoje bivše može!

Jennifer Lopez je na poroko povabila tudi svoje bivše može! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 9. 2019

Slavna pevka in igralka, lepa abrahamovka Jennifer Lopez, se je pred kratkim zaročila. Njen soprog bo postal upokojeni igralec bejzbola Alex Rodriguez.

Alex ji je nadel zaročni prstan, ki je vreden kar milijon dolarjev. Romantična zaroka je potekala na Bahamih, od takrat pa z mediji nista delila nobenih podrobnosti o tem, kakšno poroko sta si zamislila.

No, zdaj pa je med gostovanjem v oddaji Dobro jutro, Amerika Alex razkril nekaj podrobnosti, javnost pa je zelo zanimal seznam povabljenih. Na vprašanje voditeljice o tem, ali bodo na poroki tudi njuni bivši zakonci (oba imata za seboj propadle zakone), je Alex odgovoril pritrdilno.

"Bivši so povabljeni na poroko. Vsi so vključeni," je dejal. Tako je na njuni poroki, katere datum še ni znan, mogoče pričakovati pevca Marca Anthonyja, s katerim ima Jennifer dva otroka. Prišel naj bi tudi plesalec Cris Judd, s katerim je prav tako bila poročena, in še bivši soprog, igralec Ojani Noa.

Tudi Alexova nekdanja žena, mama njunih dveh otrok, Cynthia Curtis, je prav tako vabljena. Po seznamu povabljenih sodeč se obeta nepozabna zabava!

Priporočamo