Prah okrog Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza se ne poleže, čeprav sta vse skupaj zanikala

Prah okrog Jennifer Lopez in Alexa Rodrigueza se ne poleže, čeprav sta vse skupaj zanikala (foto: Profimedia) Profimedia
15. 3. 2021

Minuli konec tedna je v svetu zabavljaštva odjeknila novica, da sta se lepa pevka in igralka ter njen zaročenec razšla.

51-letna Jennifer in šest let mlajši nekdanji igralec bejzbola Alex veljata za medijsko zelo priljubljeni in izpostavljeni par. Zato ni nič čudnega, da je novica o njunem razhodu, ki jo je medijem sporočil neimenovani vir, dvignila veliko prahu in razburila njene oboževalce.

In kaj naj bi bil razlog za njun razhod? Alexova domnevna afera s 30-letno zvezdnico resničnostnih šovov Madison LeCroy. Svoje naj bi prispevala tudi oddaljenost. Alex je trenutno v Miamiju, Jennifer pa snema film v Dominikanski republiki, je zatrdil neimenovani vir. Novica o Alexovi nezvestobi se je razširila zaradi resničnostnega šova Southern Charm, kjer je ena od udeleženk Madison obtožila, da vara svojega takratnega fanta z nekdanjim igralcem iz Miamija, ki je zelo slaven in zaročen. Temu opisu je Alex ustrezal.

Kmalu po tem je 30-letna zvezdnica zanikala te navedbe in dejala, da sta samo znanca in da Alex nikoli ni prevaral svoje zaročenke z njo. Kljub temu so številni dvomili v verodostojnost njenih izjav.

Zvezdnika se sprva nista odzvala na novico o njunem razhodu, a nato sta le podala skupno izjavo, ki je vnovič sprožila presenečenje javnosti - zapisala sta, da sta svoji zvezi dala še eno priložnost in da si prizadevata rešiti odnos. No, očitno torej med njima še ni vsega konec. Alexa so paparaci ujeli v soboto pred vhodom v telovadnico na Floridi in so ta tudi povprašali o njegovi zvezi z Jennifer. Mimogrede jim je odgovoril: "Nisem samski." Oboževalci upajo, da jima bo uspelo premagati težave, ki jih v odnosih v koronačasih zagotovo ni malo.

Priporočamo