Jennifer Lopez je žalostna, njena 13-letna hčerka bi se rada preselila k svojemu očetu

Jennifer Lopez je žalostna, njena 13-letna hčerka bi se rada preselila k svojemu očetu (foto: Profimedia) Profimedia
7. 10. 2020

Zdelo se je, da je v domu postavne pevke in igralke vse v najboljšem redu. A očitno ni tako.

Za Jennifer se je zdelo, da ima vse: lepoto, slavo, bogastvo, čudovita otroka in krasnega zaročenca. Zdaj pa je kot strela z jasnega udarila novica, da se hoče njena hčerka Emma preseliti k svojemu očetu, Marcu Anthonyju, ki ga zelo pogreša.

Kot poročajo ameriški mediji, naj bi bil eden od razlogov za selitev ta, da noče poslušati pogostih prepirov med Jennifer in njenim zaročencem, Alexom Rodriguezom. "Emma se ni sprla z mamo, lepo ji je pojasnila, da želi nekaj časa preživeti s svojim očetom. Jennifer to spoštuje, a zelo jo je bolelo, ko je slišala, da Emma ne želi živeti v isti hiši, v kateri živi Alex," je dejal neimenovani vir za ameriške medije.

51-letna zvezdnica je večkrat dejala, da sta njena otroka, 13-letna dvojčka Emme in Max, ki ju ima z Anthonyjem, največje bogastvo njenega življenja. "Ne morem si predstavljati dneva, ko bosta zapustila moje gnezdo. To mi bo zlomilo srce," je pred kratkim izjavila v enem od intervjujem. Očitno je ta trenutek prišel prej, kot je pričakovala.

Priporočamo