Ta pri nas znana pevka zdaj pokazala tako razkošno kuhinjo, da so bili mnogi čisto presenečeni

26. 2. 2024
Deli
Ta pri nas znana pevka zdaj pokazala tako razkošno kuhinjo, da so bili mnogi čisto presenečeni (foto: Profimedia)
Profimedia

Mnogi ne morejo verjeti, da ima Jennifer Lopez v svoji kuhinji takšno razkošje.

Jennifer Lopez je objavila nov video iz svojega dvorca, kjer živi z Benom Affleckom, in pokazala razkošno kuhinjo, kjer je ena fotografija pritegnila vso pozornost. Jennifer Lopez je oboževalcem omogočila še en pogled v svojo vilo na Bel Airu v Kaliforniji, vredno 60 milijonov dolarjev, ki si jo deli s svojim slavnim možem.

54-letna diva je na Instagramu objavila videoposnetek, kjer je reklamirala svojo znamko pijač Delola, ob tem pa se sproščeno sprehodila skozi dih jemajočo kuhinjo. Jennifer je oboževalcem omogočila še en zabaven pogled v 60 milijonov dolarjev vredno vilo na Bel Airu v Kaliforniji, ki je mnogim vzela dih in zdelo se je, da so ji mnogi zavidali, saj bi si želeli tudi sami uživati v takšnem razkošju.

54-letna diva je na Instagramu objavila posnetek, na katerem streže svojo pijačo Delola. V ozadju videa je moč videti, kako njeno kuhinjo krasita dva kuhinjska otoka, celotna kuhinja pa je okrašena v odtenkih slonovine. Ima tudi hladilnik za vino, ki lahko sprejme okoli 60 steklenic, piše Daily Mail. Še nekaj je pritegnilo pozornost oboževalcev, na omari, ki je bila vidna iz dnevne sobe. Jennifer ima tam uokvirjeno fotografijo, na kateri se poljubljata z Benom, kar so mnogi njeni sledilci takoj opazili.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ben in J.Lo sta se v vilo preselila lani po dolgem iskanju stanovanja po poroki. Vilo sestavlja 12 sob, 24 kopalnic in 15 kaminov in zdi se, da je bila ta hiša edina, ki je pevcu in igralcu po dveh letih iskanja uspela vzeti dih. Med selitvijo so fotografi z dronom ujeli nekaj stvari, ki so čakale na selitev v vilo. Vsekakor pa je videti, da je notranjost zares razkošna in takšna, da mnoge zelo pritegne.

Pevka je ob lansiranju svoje nove pijače Delola dvignila veliko prahu, najprej zato, ker gre za alkoholno pijačo, zvezdnica pa je dolga leta trdila, da sploh ne pije več alkohola in zato so bili mnogi neprijetno presenečeni, ko so videli, da njena nova pijača v resnici ni brez alkohola. "Pijemo, da se družimo in zabavamo, da se sprostimo, vendar vedno odgovorno," je nato pojasnila na svojem Instagramu in dodala."

"Vem, da je veliko ljudi govorilo o tem, da sploh ne pijem. Kaj počne s koktajl linijo?' In po pravici povedano je bilo to dolgo časa res. Nisem pila. Nekaj let nazaj, kot boste videli na več mojih fotografijah v zadnjih 10 morda 15 letih, sem občasno spila kakšen koktajl. Uživam v občasnih koktajlih," je še dejala. Mnogi pa so bili presečeni tudi zaradi tega, ker je znano, da je imel njen zdajšnji mož, Ben Affleck, dolgo časa težave z alkoholom, zato verjetno zanj ni najbolj enostavno, če je doma ves čas na litre alkoholnih pijač.

Vsekakor se zdi, da se bo okoli njene nove linije pijač dvignilo še kar nekaj prahu, a kot se zdi, to lepe pevke kaj preveč ne gane in še naprej uživa v svojih koktajlih in se predaja zabavam in vsemu, kar ji ponuja življenje.

Preberite še:

Ana Tavčar je s to pričesko čisto spremenjena in mnogim se zdi, da ji noro paše

Matej Zemljič (Skrito v raju) zdaj o razhodu s punco povedal bolečo resnico

Kralj Karel ostaja neomajen in te želje princu Harry nikakor ne želi izpolniti

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ