Jennifer Lopez legendarno obleko zdaj nosila še v drugačni modni kombinaciji in osupnila

4. 3. 2020
Deli
Jennifer Lopez legendarno obleko zdaj nosila še v drugačni modni kombinaciji in osupnila (foto: Profimedia)
Profimedia

Ameriška pevka in igralka Jennifer Lopez je pred leti nosila legendarno Versace obleko, ki v modni javnosti še dan danes odmeva in ki jo številni še vedno ne morejo pozabiti.

Jennifer Lopez je lani dopolnila 50 let in seveda je težko verjeti, da je temu zares tako, saj je videti naravnost sanjsko, njena postava pa je takšna, kot da je sredi tridesetih let.

Vsekakor je prava lepotica, ki se lahko postavi ob bok veliko mlajšim predstavnicam nežnejšega spola. Nedavno pa je na ulicah Miamija znova očarala s svojo modno kombinacijo, ki je po barvnih tonih še kako spominjala na njeno legendarno Versace obleko. Če ste ob pogledu na njo pomislili, da ste to modno kombinacijo že nekje videli, se niste kaj dosti zmotili, saj je nekaj podobnega, a veliko bolj drznega Jennifer seveda že nosila.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@jlo 😍😎 #jlo #jenniferlopez #jlovers

A post shared by Jenny 🇸🇻 (@jloxjenny) on

Jennifer Lopez je legendarno Versace obleko prvič nosila leta 2000, lani pa smo jo imeli znova priložnost videti v tej slavni obleki in številni so osupnili, saj je bilo videti kot, da se je čas za slavno divo ustavil, saj je bila skoraj 20 let kasneje v njen videti še vedno izvrstno, če ne še boljše.

Nedavno se je diva znova poigrala z omenjeno modno kombinacijo, ko je nosila hlačno različico omenjene slavne obleke in tudi v njej je bila videti izjemno, saj so njene obline do potankosti natrenirane in zato je bila tudi tokrat videti izvrstno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

کدومو دوست داشتین؟ @celebs_details @celebs_details __________ #jlo #versace #green #jenniferlopez #جنیفر_لوپز #جنیفرلوپز #ورساچه #برند

A post shared by celeb_details (@celebs_details) on

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik