Ta pri nas zelo priljubljena pevka naj bi bila tik pred ločitvijo! TO je vse kar vemo!

17. 5. 2024
Deli

Vse se zdi, da je na pomolu nova velika ločitev?

Pevka in igralka Jennifer Lopez je nedavno na prireditvi Met Gala v New Yorku blestela v bleščeči obleki, ki je več odkrivala kot skrivala. Z vitko postavo in mladostnim videzom je navduševala množice, pa tudi številne po svetu.

Tudi tokrat je bila v središču pozornosti bujna zadnjica, po kateri je znana, a marsikdo ni mogel mimo tega, da je J.Lo hodila sama. Z njo ni bilo njenega moža Bena Afflecka. Morda z razlogom, saj se nenehno govori, da odkar se je poročil z njo, ni srečen. Jennifer se je v zadnjem času na več podelitvah nagrad pojavila brez moža, te dni pa se ukvarja tudi z marketingom za svojo prihajajočo turnejo. Na vsakem dogodku se je pojavila sama.

Spomnimo, Ben in Jennifer sta bila zaročena pred več kot 20 leti, nato pa sta novembra 2022 potrdila, da sta se zaročila po dveh desetletjih ločenosti. Oba sta si ustvarila družino, potem pa sta se odločila, da jima je usojeno biti skupaj. Mimogrede, Ben se je nedavno družil z bivšo ženo Jennifer Garner, potem ko sta praznovala 12. rojstni dan njunega sina Samuela. Fotoreporterji so ju ujela med pogovorom in smehom pred sinovo šolo v Los Angelesu.

Jennifer Lopez, znana kot J.Lo ima za seboj tri zakonske zveze, vsaka s svojo edinstveno zgodbo. Njeni zakoni so pogosto pritegnili medijsko pozornost in oboževalce po vsem svetu.

Prvi zakon Jennifer Lopez je bil s kubanskim natakarjem Ojani Noa. Par se je poročil februarja 1997, vendar njun zakon ni trajal dolgo. Po manj kot letu dni, januarja 1998, sta se ločila. Njuna ločitev je bila burna, saj je Ojani kasneje poskušal objaviti knjigo o njunem zakonu, kar je povzročilo pravne bitke.

Drugi zakon je bil z plesalcem Crisom Juddom. Poročila sta se septembra 2001, potem ko sta se spoznala med snemanjem videospota za njeno pesem "Love Don't Cost a Thing". Tudi ta zakon ni trajal dolgo, saj sta se ločila junija 2002. Vzrok za ločitev naj bi bile medijske pritiski in intenzivna kariera Jennifer Lopez.

Tretji zakon Jennifer Lopez je bil z latino pevcem Marcom Anthonyjem. Poročila sta se junija 2004 in imela sta dolgotrajno razmerje v primerjavi z njenimi prejšnjimi zakoni. Par je imel skupaj dva otroka, dvojčka Emmo in Maxa, rojena leta 2008. Kljub dolgoletni zvezi sta se ločila leta 2014, vendar sta ostala v dobrih odnosih in sta še vedno skrbna starša.

Jennifer Lopez je znana po svojih strastnih in včasih turbulentnih zvezah, vendar ostaja optimistična glede ljubezni in zvesto sledi svojemu srcu.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu