Ta pri nas zelo znana pevka pri 54 letih pokazala goli trebušček in zaradi tega dvignila veliko prahu, tole ji očitajo

7. 12. 2023
Deli
Ta pri nas zelo znana pevka pri 54 letih pokazala goli trebušček in zaradi tega dvignila veliko prahu, tole ji očitajo (foto: Profimedia)
Profimedia

Ko se je Jennifer Lopez na rdeči preprogi pojavila v takšni obleki, so mnogi kar obnemeli.

Jennifer Lopez je na praznovanje Elle's 2023 Women in Hollywood v Los Angelesu prišla v osupljivi modni kombinaciji. Zvezdnica hita kot je "Let's Get Loud" se je za zvezdniško prireditev odločila za srebrno-modri prsni okras iz kolekcije Grace Ling za pomlad/poletje 2024 ready-to-wear. Zgornji del je deloval kot nekakšen oklep, ki je povsem razkil njen hrbet, seveda pa smo lahko videli tudi delček njenih prsi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Ta prav poseben top je kombinirala s črnim krilom do tal, ki pa je povsem razkrival njen trebušček in pri tem je dvigovala veliko prahu, saj so se mnogi oglasili na družabnih omrežjih in komentirali, da bi morala njuno zamenjati stilista, saj, da ji takšna modna kombinacija ne pristoji najbolje in da pri njenih letih enostavno ne more več nositi takšnih opravic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Magazine (@elleusa)

Mnogi so bili še posebej pikri, ker se je njen trebušček prelival čez rob črnega krila, kar je seveda povsem normalno za njena leta, obenem pa je za njo tudi nosečnost in seveda bi si mnoge želele, da bi imele pri njenih letih še vedno tako natrenirano telo. Vsekakor ji ne gre nič zameriti, morda gre le za model krila, ki je bil morda malce ponesrečen, a vse skupaj ni videti tako zelo slabo, kot so bili zlobni nekateri komentatorji na socialnih omrežjih.

Preberite še: Našli smo fotografijo, kjer je bila Anamaria Goltes že nekaj časa noseča

Jennifer je tudi že v preteklosti večkrat dvigovala prah s svojimi modnimi izbirami, predvsem z ikonično zeleno obleko, ko ji je dekolte segal vse do popka, kasneje pa je ta ikonični trenutek še enkrat ponovila in mnogi so se strinjali, da je bila še vedno videti noro seksi in da ji leta res ne pridejo do živega, saj je znano, da vsak dan trenira in zares zelo pazi na svoje telo.

Vsak dan pridno trenira z osebnim trenerjem in ni skrivnost, da že leta pazi, kaj se znajde na njenem krožniku in koliko kalorij dnevno zaužije. V Los Angelesu se vsak dan pojavi pred telovadnico, trenira pa celo na dopustu in seveda so rezultati še kako vidni, saj je njeno telo tudi v zrelih letih še vedno v odlični formi in še dan danes lahko obleče skoraj vse.

Američanka ima trenutno polne roke dela, saj se pripravlja na izdajo svojega devetega studijskega albuma This Is Me ... Now. V nedavnem intervjuju za revijo Bazaar je razkrila svoje navdušenje nad projektom. "To je globlji pogled na to, kdo sem, in na osebno potovanje, ki sem ga prehodila, da sem prišla do tega, kar sem danes, kar pomeni, da sem srečnejša, bolj samozavestna in bolj sprejemajoča," je pojasnila. "Gre za sprejemanje sebe z vsemi čudovitimi brazgotinami, ki jih nosiš s seboj, in ljubiti vsak njihov del."

Preberite še: Kraljica Maxima oblekla takšno večerno obleko, kot jo pri Kate Middleton verjetno nikoli ne bomo doživeli

Bonus video: Imitator in akademski glasbenik Tilen Artač je v tokratnem podkastu 1, 2, 3 … bis! gostil dva zelo zanimiva sogovornika. Prvi je infektolog, pediater, scenarist, dramatik in glasbenik Marko Pokorn. Druga pa Mojca Fortin, odlična violinistka, članica prvih violin Slovenske filharmonije in mama dveh otrok, ki ju vzgaja v ljubezni do klasične glasbe. Prav ta je bila v središču njihovega pogovora, tudi z vidika njenih zdravilnih učinkov.