Jennifer Lopez na dieti: S svojo postavo požela veliko občudovanja!

Jennifer Lopez na dieti: S svojo postavo požela veliko občudovanja! (foto: Profimedia) Profimedia
31. 1. 2019

Jennifer Lopez si je zadala poseben izziv: 10 dni se je skupaj s svojim fantom Alexom Rodriguezom izogibala ogljikovim hidratom in sladkorju, ob tem pa vsak dan obiskovala telovadnico. Rezultat? Še lepše oblikovano telo!

Pevka in igralka bo letos dopolnila 50 let, videti pa je naravnost odlično. Njeni oboževalci pravijo, da vsako leto zgleda boljše, a da bi lahko ohranjala tak videz, se mora marsičemu odpovedati in trdo garati za lepo oblikovano telo.

Znano je, da zvezdnica ne kadi, ne pije alkohola in skoraj vsak dan obiskuje fitnes - še posebej, odkar je v zvezi z Alexom, ki je velik ljubitelj telovadbe. Par pogosto vadi kar skupaj, pred dnevi pa sta oboževalce pozvala, naj se jima pridružijo v 10-dnevnem izzivu: v tem času bi se morali odpovedati ogljikovim hidratom in sladkorju.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You make me feel like a kid again.

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

No, na zadnji dan izziva je lepa Jennifer na družbenem omrežju objavila svojo sliko. Njen videz je komentiral tudi njen bivši fant, P. Diddy, ki je samo napisal: "OMG". S tem je povedal pravzaprav vse. Bravo, Jennifer!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Day 4 & feeling..... a lil better :) Who’s with me? #10daychallenge #NoCarbsNoSugar

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Priporočamo